Chefs’ Stage objavio program drugog po redu najvećeg regionalnog gastro kongresa

Chefs’ Stage objavio program drugog po redu najvećeg regionalnog gastro kongresa

Najveća regionalna gastronomska konferencija Chefs’ Stage objavom ovogodišnjeg programa dokazala je da Šibenik mjesto gdje 18. i 19. ožujka trebaju biti svi koji svojim užitcima udovoljavaju dobrom hranom.

Panel diskusije i radionice

U dva dana kongresa sudionici će moći sudjelovati u preko petnaest panel diskusija i radionica koji će se temama poput “Kako privući i zadržati mlade talente”, “Fine dining & hotelska industrija”, “Menu održivosti” i “Heritage kokteli”, baviti aktualnim pitanjima ugostiteljske industrije, a čiji će sudionici svojom ekspertizom te iskustvom dati uvid u trenutno stanje, ali I ponuditi rješenja za bolju budućnost.

Masterclassovi

Osim predavanja, sudionike čekaju i masterclassovi koje će držati vrhunski znalci. Nestvarna ljepota Nacionalnog parka Krka postat će savršena kulisa za čak dva masterclassa – “Baklava” u kojem će sudjelovati Maksut Askar, Miro Uskoković i Tea Mamut te “Manastir Trout powered by Mercedes Benz” u kojem će sudjelovati Angelos Lantos, Ivan Erak i Vanja Puškar.

Uz masterclassove na NP Krka, najavljena su dva s temom “Mussels powered by The Botanist” na kojem sudjeluju David Skoko, Anthony Genovese, Julija Jakšić i Jakov Ujaković i “Daily catch powered by Romerquelle” na kojem će sudjelovati Eric Kragh Vildgaard, Ante Božikov, Jurica Obrol, Sakai Fumiko i Damir Tomljanović, a koji će se održati na brodu koji plovi po šibenskom arhipelagu.

Da s kongresa ne bi otišli samo pametniji, već i omamljeni okusima, uz edukativne aktivnosti ovogodišnji Chefs’ Stage nadmašio je sva očekivanja ponudom gala večera. Uz jedinstvene menue večere će oduzimati dah I ambijentom. Osim u poznatom Pelegrini restoranu, očekuju vas večere na mjestima na kojima bi ih zadnje očekivali. Centrom hedonizma nakratko će postati HNK Šibenik i Galerija svetog Krševana.

Svoje mjesto na večerama koje ćete dugo prepričavati i masterclasovima koji će pružiti jedinstveni uvid u tajne majstora možete nabaviti na službenoj stranici Chefs’ Stage.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori