Šest svjetskih chefova pripremaju večere u slijedovima u šest hrvatskih JRE restorana
Šest svjetskih chefova pripremaju večere u slijedovima u šest hrvatskih JRE restorana

Šest svjetskih chefova pripremaju večere u slijedovima u šest hrvatskih JRE restorana

Chefs at sea je projekt udruživanja i zbližavanja chefova udruge JRE koja je rasprostranjena u 16 zemalja diljem svijeta. Ove godine, točnije 11. lipnja 2022. u čak šest hrvatskh JRE restorana u isto vrijeme održat će se večera koju će pripremiti šest različitih internacionalnih gostujućih chefova. Cilj ovog projekta jest razmjena znanja i iskustva te međusobno upoznavanje chefova i njihovih timova.

Chefs at Sea

Ovim Putem Vas pozivamo da budete dio ove jedinstvene večere za koju možete rezervirati svoje mjesto u jednom od 6 restorana! Gostujući chef priprema večeru u 5 sljedova, a restoran domaćin brine o vinskoj pratnji. Za Vas smo pripremili jedan community stol za 8 osoba a samo za Vas kuha gostujući JRE chef! Cijena večere u svim restoranima je ista a ona iznosi: 1,500 kn. U večeru je uključeno 5 sljedova chefa, vinska pratnja te bezalkoholna pića. Projekt je sponzoriran od strane Hrvatske turističke zajednice koja je dugogodišnji partner udruge JRE-HRVATSKA.

U kojem restoranu ćete bukirati večeru i tko nam dolazi na večeru saznajte u nastavku!

6 JRE-HR restorana na obali

  1. Foša – Srbija, Salon 1905, David Šimunić
  2. Pelegrini – Slovenija, Debeluh, Jure Tomić
  3. Boba – Španjolska, Borja Marrero, Muxgo
  4. Pergola – Švicarska, Hohwald, Heribert Dietrich
  5. LD – Rumunjska, Baracca, Roland Suciu
  6. Badi – Francuska, Annett Teich, BK

Foto: PR

Učitati još
Zatvori