Otvoren je prvi Cheese Hotel na svijetu u kojem će uživati svi ljubitelji sira

Otvoren je prvi Cheese Hotel na svijetu u kojem
će uživati svi ljubitelji sira

U Londonu je službeno otvoren hotel koji je u cijelosti posvećen i inspiriran sirom. Smješten u četvrti Camden, Cheese Suite je prvi takav hotel na svijetu u kojem sve što vidite ima veze sa sirom, od dekoracija do jelovnika.

Kao što možete pretpostaviti, interijerom dominira žuta boja i dekor na temu sira. U sobi će vas tako dočekati posteljina s uzorkom sira, a čak su i sapuni u kupaonici u obliku sira. U ovom hotelu su mislili na sve kako bi ispoštovali temu pa su tako u predvorju postavljene posebne instalacije od sira koje možete fotkati, a za dobru zabavu s ekipom tu su društvene igre na temu sira. Najbolje od svega je što u sobu možete naručiti delicije od sira u bilo koje doba dana i noći, a na raspolaganju imate i mini bar pun sireva i vina.

No, postoji jedna kvaka – noćenje ne možete rezervirati. Radi se o jedinstvenoj prilici u kojoj će moći uživati samo nekolicina. Cheese Suite je zapravo pop-up hotel koji je lanac kafića Café Rouge otvorio povodom predstavljanja novog jelovnika, a bit će otvoren do 6. veljače. U nagradnom natječaju, na žalost, mogu sudjelovati samo osobe koje žive u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Foto: Café Rouge

Učitati još
Zatvori