Barmenica jednog od najboljih svjetskih barova dolazi u Zagreb

50 A Burgers & Champagne bar u suradnji s Acrobatom dovodi u Zagreb Chanel Adams, barmenicu PTD-a, jednog od najboljih barova na svijetu.

PDT

Nakon uspješnog pop up-a u Hong Kongu 2016. godine, legendarni newyorški PDT (Please don’t tell) odlučio je otvoriti bar u sklopu hotela The Landmark Mandarin Oriental. Nezaobilazno ime na ljestvici World’s Best Bars, PDT je vrlo voljeno i popularno mjesto izlaska u New Yorku poznato po intimnoj atmosferi, osebujnom interijeru te kreativnim koktelima. Osnivačima PDT-a Jimu Meehanu i Jeffu Bellu, u Hong Kongu se pridružuje Chanel Adams, bivša menadžerica Happy Paradisea iz Hong Konga.

Kad je Meehan prvi puta došao u Hong Kong 2009. godine u sklopu Masters of Mixology upoznao je Richarda Ekkebusa, kulinarskog direktora hotela s dvije Michelin zvjezdice, Amber, koji je inicirao pop up priču PDT-a u 2016. godini.

PDT Hong Kong, baš kao i njegova inačica iz New Yorka, ima samo 25 sjedećih mjesta, ulazi se kroz sakriven ulaz telefonske govornice te svaki gost da bi mogao ući mora nazvati točan broj. PDT je također prepoznatljiv po jedinstvenoj ponudi buntovničkih koktela i hot dogova.

Chanel Adams

Upravo sličan kreativan smjer spojio je PTD Hong Kong i 50 A Burger and Champagne bar iz Zagreba. Gospođi Chanel Adams bit će ovo prvi posjet Zagrebu gdje će provesti tjedan dana kreirajući novu koktel listu za 50 burgers te napraviti edukaciju u istom baru. Gospođa Chanel Adams bit će također gost barmen u Tesla New Generation baru 19.09. te 21.09. u 50 A Burger and Champagne baru sa početkom od 19 sati.

Koktel listu će sama kreirati te će raditi s poznatim brendovima Gin Mare, Capucana, tonic 1724 i Cocchi vermouthima.

0