Web shop u kojem ćete pronaći sve moguće kapsule za svoj aparat za kavu

Web shop u kojem ćete pronaći sve moguće
kapsule za svoj aparat za kavu

Prije gotovo mjesec dana zatvoreni su kafići, restorani i ostali ugostiteljski objekti pa nam se ispijanje kave na nekoj sunčanoj terasi čini kao daleka prošlost. Dok čekamo izlazak iz izolacije i trenutak kada ćemo ponovno moći otići u kafić i u društvu prijateljica pretresti događaje dana, utjehu pronalazimo u tome da se svog omiljenog rituala ne moramo odricati čak ni u ovoj situaciji. U šalici kave uživamo u sigurnosti svog doma jer nam je početak svakog dana bez kave naprosto nezamisliv. A zahvaljujući današnjim aparatima za kavu, možemo ju pripremiti sami i uživati u njenom bogatom okusu, baš kao u onome iz kafića. Kako biste kod kuće imali baš sve, pa tako i kapsule za svoj aparat za kavu, ne morate tražiti dalje od web shopa tvrtke Capsula.

Nađite svoju omiljenu kapsulu

Capsula – Cialdissima Hrvatska je prva i najveća specijalizirana trgovina za prodaju kave u kapsulama u regiji, a u Hrvatskoj posluje već šest godina. U web shopu možete pronaći originalne i kompatibilne kapsule renomiranih proizvođača poput Lavazze, Nespressa, Illyja, ali i Cialdissime, Gimoke, Delicitaly kao i ostalih svjetskih brendova i to po najpovoljnijim cijenama. Osim kapusla, možete kupiti i aparate za kavu poznatih brendova, kao i dodatnu opremu za aparate poput stalka za kapusle, filtera protiv kamenca, čašica, žličica i ostalog.

Capsula – La Boutique del Caffè

Kapsule možete kupiti i u La Boutique del Caffè dućanima koji su i dalje otvoreni. Prvi dućan Tina i Saša Grahek, koji stoje iza Capsule, otvorili su u Umagu, a potom je i Zagreb dobio svoj coffee butik na adresi Vlaška 92. Kako bi Zagrepčanima upriličili još jedno jedinstveno mjesto na kojem mogu degustirati preko sto vrsta kave i odabrati onu najbolju, prije dva mjeseca La Boutique del Caffè otvoren je i na Črnomercu, točnije na adresi Ilica 253. Osim šarolikog izbora kave, među kojima se nalaze i one koje nisu dostupne nigdje drugdje u Hrvatskoj, ovdje možete dobiti i preporuku za čitanje od bloga Čitaj knjigu. Poznato je da uz šalicu omiljene kave najbolje ide dobra knjiga pa je sada idealno vrijeme da se posvetimo svim onim naslovima koje dosad nismo imali vremena pročitati. Uz to, možete odabrati i svoju omiljenu šalicu s porukom uz koju ćete započinjati svaki dan, a koje potpisuju Alis Marić s bloga Čitaj knjigu i mladi riječki autor Jan Bolić. Naravno, ako imate ikakvih neodoumica oko aparata ili kave, u svim dućanima vrlo rado će odgovoriti na sva vaša pitanja.

Svoju omiljenu kavu ili aparate možete naručiti online, telefonski i putem e-maila, a na adresi će vam biti isporučena unutar 1-3 radna dana. Svi La Boutuque dućani radnim danom su otvoreni od 08 do 17 sati, a subotom od 09 do 13.

Foto: Instagram (Capsula – La Boutique del Caffè)

Učitati još
Zatvori