Burgeri sele u najljepši vrt u Zagrebu

Burgeri sele u najljepši vrt u Zagrebu

Kombinacija hrane, pića i dobre glazbe u najljepšem ambijentu u Zagrebu – zvuči zanimljivo? Ne morate puno razmišljati gdje provesti kraj tjedna jer vas upravo sve ovo čeka u dvorištu omiljenog nam Vintage Industrial Bara. Od ovog četvrtka pa do subote burgeri sele u najljepši vrt u Zagrebu.

https://www.instagram.com/p/CCamVNlpv2P/

Food pop-up pointu u Savskoj 160

Sva tri dana od 17 sati možete zasladiti svoje nepce u novom food pop-up pointu u Savskoj 160. S obzirom na aktualnu situaciju i poželjno izbjegavanje gužvi ovaj prostor idealan je da ne izgubite doticaj s normalnim životom, usporite tempo i priuštite si male gušte nakon napornog radnog tjedna. Submarine stiže u Vintage Industrial, a vi se samo trebate opustiti u vrtu, naručiti klopu i cugu i uživati uz finu glazbenu selekciju.

Burgeri u najljepšem vrtu u Zagrebu

Submarine je 100% hrvatski brend koji radi isključivo sa sastojcima od domaćih proizvođača. Ujedno su i prvi brend koji je uvršten na kartu 50 najboljih burgera u svijetu. Ako niste, evo savršene prilike za probati hvaljene burgere, a ako jeste, onda se sigurno vidimo ta naredna tri dana. U Vintage Industrial Baru nude i poseban burger (El Primero), kojeg je nemoguće probati u restoranima – samo u Vintage Industrialu.

Opuštanje uz najbolju glazbenu selekciju

U četvrtak na glazbeno putovanje vodit će vas zvuk velikih ekrana. Na eventu Music From the Big Screen, organizatori su spremili izvrsnu selekciju glazbe koja je ili stvorena za film ili ju je film proslavio. U petak ćemo mrdati bokovima uz zvukove Novog Vala. Glazbeni je to period koji je stvorio vječne bendove s prostora bivše države: Haustor, Idoli, Azra, EKV, Šarlo Akrobata… i ostale zlatne glazbene izdanke 70-ih godina. Subota je rezervirana za Rock Anthology. Od rocka se ne može pobjeći. Kao kulturni fenomen, rock glazba je na svijet utjecala kao nijedna druga – smatra se zaslužnom za okončavanje ratova i širenje mira i tolerancije, kao i kvarenje nevinih i širenje moralne truleži. Na putovanje uz rock hitove, od samih početaka pa do današnjih ikona, vodi vas DJ Snih. Što reći osim vidimo se u Vintageu ovih dana.

Foto: VIB

Učitati još
Zatvori