Dočepale smo se trenutno najpopularnijeg jela na TikToku i isprobale ga
Dočepale smo se trenutno najpopularnijeg jela na TikToku i isprobale ga

Dočepale smo se trenutno najpopularnijeg
jela na TikToku i isprobale ga

Ako i vi kao i mi provodite vrijeme na TikToku, velike su šanse da ste naišli na ljude koji spravljaju i isprobavaju Buldak Carbonara Ramen. Radi se o rezancima koji su postali toliko viralni da ih se teško može igdje nabaviti. Mi smo ih uhvatili na internetskoj stranici jedne trgovine s azijskim specijalitetima i ekspresno naručili.

Kreatori koji se snimaju kako kuhaju ovaj ramen od toga su napravili pravu rapsodiju. Najprije kuhaju nudle, njima dodaju i rižine noklice pa čak i riblje okruglice, u sve to dodaju paketić ljutog umaka i carbonara začina. Na kraju dodaju vrhnje za kuhanje ili mlijeko te sir zbog kojeg je sve to nemoguće kremasto i izgleda jako slasno.

Buldak Carbonara Ramen
Buldak Carbonara Ramen

S obzirom na to da rižine noklice nismo uspjeli pronaći, to smo preskočili. Rezance smo skuhali i ocijedili, ali smo malo vode ipak ostavili. Dodali smo im ljuti umak i carbonara začine te sve dobro promiješali. Na kraju smo dodali već naribanu mozzarellu.

Buldak Carbonara Ramen

Buldak Carbonara Ramen – naši dojmovi

Ako volite ljuto, ovo bi vam se sigurno svidjelo. Zaista je prilično ljuto, ali ukusno. Ipak, moramo napomenuti da nam je jasno zašto ljudi dodaju mlijeko ili vrhnje za kuhanje, zbog toga je sve puno kremastije i mislimo da bi uz dodatak toga ovaj ramen bio još finiji. Također, dodavanjem jednog od ta dva sastojka, malo bi se ublažila ljutina, što je super trik ako ju ne podnosite, a želite probati ovaj ramen.

Iako na TikToku većina kreatora ove nudle priprema u kuhinji, u velikoj posudi i stvarno ih kuhaju, lako ih se spravlja i samo s vrućom vodom u zdjelici. Ne trebaju vam svi ti dodaci da bi ovo jelo bilo fino, a gotovo je začas. Stoga, ako ikad dobijete priliku probati Buldak Carbonara Ramen, iskoristite ju, nećete požaliti. Istina, peći će vas usnice i sve ostalo, ali vrijedi, pogotovo ako i inače volite isprobavati nova jela.

Buldak Carbonara Ramen

Foto: Journal

Učitati još
Zatvori