Brza i slasna polugotova jela za one dane kada nemate vremena kuhati

Brza i slasna polugotova jela za one dane
kada nemate vremena kuhati

Užurbana svakodnevica, poslovne i sve ostale obaveze često nam ne dopuštaju da tijekom radnog tjedna posvetimo vrijeme kuhanju. Svakodnevni odlasci na tržnicu i u trgovinu u potrazi za svježim namirnicama također su teško izvedivi, a cilj nam je, kad god je to moguće, pojesti nešto hranjivo, brzo i jednostavno. U takvim trenucima kao spas dolaze polugotova jela.

Kreativna jela koja ćete jednostavno pripremiti kod kuće

Pripremljena prema najvišim standardima i spakirana da ih samo dovršite kod kuće, idealna su za svakodnevne situacije kada želite pripremiti nešto brzo i kvalitetno, a jednostavno nemate vremena za kuhanje. Brzo&Slasno proizvodi tvornice smrznute hrane Fluxus pružaju tu kvalitetu i brzinu za sve one trenutke kad želite nešto brzo i kreativno pripremiti kod kuće.

Fluxus je tvornica smrznutih proizvoda koja se nalazi u Rakitju blizu Zagreba i koja godinama niže uspješne suradnje s HoReCa kanalom, s posebnim osvrtom na domaće namirnice, kao i jednostavnost te brzinu pripreme bez potrebe za stručnom radnom snagom. S pojavom pandemije dolaskom i stagnacijom turističkog tržišta, došli su na ideju za kreiranjem linije proizvoda smanjenih dimenzija pogodnih za maloprodaju. Tako je početkom ove godine nastao Brzo&Slasno brend.

Od soparnika do punjenih palačinki

Brzo&Slasno proizvodi su osmišljeni i proizvedeni u Hrvatskoj, koristeći namirnice pretežno domaćeg podrijetla i vrhunske kvalitete. Svaki proizvod je začinjen Harissa začinima kako bi dobili jedinstveni okus, a kupcima pružili jedinstvenu gastro avanturu.

Trenutno je u ponudi 16 stalnih proizvoda, a u Fluxusu upravo dovršavaju dvije vrste fritula za zimsku ponudu. Kupci ih sve podjednako vole, no soparnik, komiška pogača, spring rolice i creperolls, odnosno punjene palačinke u slatkim i slanim varijantama posebno su omiljeni.

Brzo&Slasno proizvode možete pronaći u redovitoj ponudi Super Konzuma i Interspara, a uskoro i u Tommy-u. Često ćete ih naći i na u akcijama u Lidlu i Plodinama. Širok izbor u svojim škirnjama imaju i mali specijalizirani dućani poput Grge Čvarka na Vrbanima i Nara u Španskom.

Popust za čitatelje Journala

Fluxus je za čitatelje Journala osigurao promo kod za 30% popusta na odabrane top pakete proizvoda. Posjetite webshop i pri checkoutu samo upišite kod JOURNAL30 kako bi se popust obračunao.

Foto: Fluxus

Učitati još
Zatvori