Ekipa iz Masterchefa ponovno na okupu: U bistrou Missy B. pripremili su odličan brunch
Ekipa iz Masterchefa ponovno na okupu: U bistrou Missy B. pripremili su odličan brunch

Ekipa iz Masterchefa ponovno na okupu: U bistrou Missy B. pripremili su odličan brunch

U gradu pod Marjanom već nekoliko subota za redom traži se stol više u malenom bistrou iza kojeg stoji svima omiljeno televizijsko lice.

Gorana Milaković ili Goge od milja, pokrenula je novi đir u Splitu s brunchem pod simpatičnim nazivom Kol’ko ko’oš na kojem njeni posjetitelji mogu kušati razne specijalitete iz njene kuhinje po prigodnoj cijeni i u neograničenim količinama.

Ove subote u njenoj gastro oazi pridružilo joj se čak šest poznatih televizijskih lica koja su cijeli vikend kuhala za njene posjetitelje.

Poznata tv lica kuhala za Splićane

Pobjednik Masterchefa Ivan Temšić, slastičarska genijalka Željka Bleuš, kreativne i stručne Karmen Jurčić i Ana Antunović, Tomislav Marković koji je sve oduševio svojim poširanim jajima i blitvom s bešamelom te iznimno raspoloženi Filip Pleteš koji se pobrinuo za odlične koktele uz koje je hrana klizila – zajedno s Gogom priredili su posjetiteljima fenomenalan jelovnik.

Što je sve bilo na jelovniku?

Moglo se kušati shakshouku – magrebsko jelo od jaja poširanih u umaku od rajčica, maslinova ulja i začina koju je priredila Ana Antunović, hercegovačke uštipke s pršutom, šampinjonima i kremom od češnjaka i skute koja je spravila Karmen Jurčić, uživati u bruschettima s mariniranim kozicama koji su novitet u Goginoj kužini, zasladiti se Željkinim macaronsima i pralinama, a u nedjelju se uživalo i u chouxu s kremom od pistacija – desertu koji se pokazao kao kamen spoticanja za pojedine natjecatelje showa.

Naravno da se tražila i ona famozna Gogina krafna više kojih je dan pred poklade planulo preko 800 komada, kako smo saznali.

Bistro Missy B. – novo it mjesto u Splitu

Pričalo se i o bogatom programu nadolazećeg Weekend Food Festivalu u Rovinju na kojem će posjetitelji moći kušati neka Gogina jela, kao i novom poslovnom pothvatu Tomislava Markovića pod nazivom Proof33, a svoje splitsko otvorenje uskoro iščekuje i Ivan Temšić.

Pustit ćemo fotografijama da vam prenesu atmosferu i priču jer nema sumnje kako je bistro Missy B. Gorane Milaković postao novo it mjesto u Splitu.

Najljepši trenutak bio je vidjeti kako i dvije godine nakon tv showa ovi ljudi i dalje s osmijehom na licu podupiru jedni druge i kako su osvojili onu ipak najvažniju titulu – prijatelja i suradnika za cijeli život.

Foto: Ivona Bezmalinović

Učitati još
Zatvori