Brojni poznati gosti uživali uz vina Vezak

Brojni poznati gosti uživali
uz vina Vezak

U ugodnom ambijentu restorana Bistro Apetit, brojni poznati uzvanici, sommelieri i drugi gosti imali su priliku prisustvovati svečanoj večeri prilikom koje su predstavljena vina brenda Vezak. Pored vrhunskih vinskih kapljica, gosti su uživali u meniju sa pet slijedova koji je posebno za navedenu prigodu osmislio Marin Rendić, vlasnik i glavni chef zagrebačkog Bistroa Apetit, a Vezak vina predstavio je g. Dubravko Ćuk, glavni enolog Badela 1862, koji je zajedno sa chefom prije svakog slijeda iznio pojedinosti o svakom od ponuđenih vina.

Vezak vino idealna za ljepotu povezivanja

Zanimljivo je kako je linija vina Vezak već osvojila nagrade na prestižnim svjetskim vinskim natjecanjima u Njemačkoj i Londonu.
Daruvarska vina zahvatio je veliki rebrending, koji je novim zaokretom u stilu i tehnologiji proizvodnje unaprijedio kvalitetu vina postavljajući tako temelje za snažan iskorak na tržište u bijelim vinima.

Osim promjene stila, rebrending je obuhvatio i promjene etikete zadržavajući prepoznatljivi element vina Daruvara – simbol ždrala, a dodajući mu novo ruho na moderan način kroz tradicionalan vez čime se istaknula vrijednost Hrvatske baštine te pokazalo što vrijedno i plemenito ima Slavonija.

Ova jedinstvena linija dolazi iz suncem okupanog dijela Slavonije, sa specifične lokacije gdje se skladno spajaju brežuljci i doline, zemlja i nebo, sunce i sjena. Povezivanje kao misao vodilja i noseća vrijednost branda provlači se od samog imena do dizajna etikete.

Cijela priča o brendu VEZAK sažeta je u sloganu ‘Ljepota povezivanja’ jer s neobičnom lakoćom povezuje trenutke, generacije, društva i događaje, a na prvi gutljaj osvaja iskrenim okusom.

Iva Šulentić i Igor Mikloušić

Jelena Glišić i Iva Šarić

Marin Rendić i Dubravko Ćuk

Mladen Zrno, Marko Pezer, Kristina Bocak Gojun, Marin Rendić, Milica Damjanović, Dubravko Ćuk i Tamara Vranješ

Ana Begić Tahiri i Franka Batelić

Sigurni smo da će bijela vina brenda Vezak osvojiti srca brojnih obožavatelja posebnim dizajnom, modernim stilom, svježim, laganim i lepršavim okusima te izvrsnom kvalitetom.

Preporuka

Zatvori