Jedna od najpopularnijih zagrebačkih craft pekarnica otvorena je na trećoj lokaciji
Jedna od najpopularnijih zagrebačkih craft pekarnica otvorena je na trećoj lokaciji

Jedna od najpopularnijih zagrebačkih craft pekarnica otvorena je na trećoj lokaciji

Prošle subote otvorena je nova lokacija jedne od najpopularnijih zagrebačkih pekarni Bread and Deli by Noel, čime se njihov broj u Zagrebu sada popeo na tri. Uz originalnu adresu Popa Dukljanina 1 i Masarykovu 24, treća lokacija nalazi se na Iblerovom trgu 6.

Bread & Deli by Noel

Proizvodi pripremljeni od najkvalitetnijih namirnica

Ponuda je i ovdje ostala ista, pa se tako mogu pronaći proizvodi pripremljeni od najkvalitetnijih namirnica, poput raznih vrsti sourdough kruha, finih foccacia s mortadellom i mozzarellom, vege sendviča s humusom, slasnih kroasana sa šunkom i sirom, a od slatkih zalogaja tu su lemon pound s kremom od yuzu i bijele čokolade, tarta s jabukom, krafnice s čokoladom i lješnjakom te brusnicom i vanilijom, kroasana s maslacem te lješnjakom, maritozzija, babki i sl. Svi proizvodi su ručno rađeni, bez aditiva i konzervansa te postavljaju visok standard za sve domaće zanatske pekarnice.

Bread & Deli by Noel

U Bread and Deliju možete kupiti i sjajnu kombuchu, koju za njih priprema Noelov bar manager Karlo Ferenčak. Ovaj prirodni adaptogen vraća organizam u savršenu ravnotežu uz pomoć brojnih nutrijenata, kao što su probiotici, vitamini B skupine, vitamin C, antioksidansi, aminokiseline, minerali, enzimi i važne organske kiseline.

U planu je uskoro otvaranje četvrte pekarnice u Vlaškoj, koja će biti ujedno i njihova centralna lokacija za pripremu proizvoda. Craft pekarne u posljednjih nekoliko godina doživjele su pravi boom u Zagrebu, a Bread and Deli by Noel jedan je od originalnih aktera na sceni, koji ovim ambicioznim potezom nastavlja širenje svojih craft pekarni.

Foto: PR i Instagram (@noel_breadndeli)

 

Učitati još
Zatvori