Božićna bajka je i ove zime u zagrebačkom Finjaku

Božićna bajka je i ove zime u
zagrebačkom Finjaku

Uskoro kreće najbajkovitije doba godine, doba u kojem cijeli grad  miriše na Blagdane. U tom gradu se skriva jedan bajkoviti caffe, caffe kojega krase tisuće sićušnih šarenih lampica, a to je caffe bar Finjak.

Božićna bajka u poznatom zagrebačkom caffe baru Finjak vraća se u punom sjaju. Kao i svake godine odlučili su tematski zaokružiti božićnu priču. Vesela ekipa iz Finjaka ove godine vam je pripremila slatku malu poslasticu uz pomoć svojih cura iz Eventastica. Ovogodišnja tema je Nebeska bajka.

Posjetitelji će moći uživati u prizemljenim nebeskim balonima, sjesti u njih, fotkati se i popiti svoje najomiljenije kuhano vino ili možda prefinu vruću čokoladu.

Tu su se našla i dva olovna vojnika (George i Michael), kako ih od milja zovu, koji su neizostavan dio Finjakovog adventa i koji će vam ove godine svirati bubnjeve… Samo morate vjerovati da čujete njihovu pjesmu.

Čarobno svjetlo koje vas obasjava dolazi iz velike Lanterne u kojoj ćete se moći fotografirati i ponijeti sa sobom dio tog svjetla.

Kutak za opuštanje, sanjarenje, ljubljenje i maštanje ovoga puta je ispod velikog mjeseca kojeg su spustili samo za vas jer mora biti bliže zvijezdama.

Ovaj mali, ali slatki caffe, čuva još pregršt iznenađenja za svoje posjetitelje koje svake godine uveseljavaju novom bajkom. Ne možete otići, a da ne probate Finjakovu vruću čokoladu i kuhano vino koji su neizbježan dodatak svake zimske čarolije koju nam je ova ekipa pripremila.

A sad svi brzo u Vlašku 78 u najfotogeničniji Advent u gradu koji je službeno otvoren i zaista je vrijedan pažnje, i ne zaboravite Instagram fotkicu uz neizbježan hashtag #bozicnabajkaufinjaku. Sigurni smo da će vam se svidjeti, jer nama jest.

Foto: Finjak

Učitati još
Zatvori