Sve što vam treba za savršene koktele na blagdanskim okupljanjima su fini Thomas Henry tonici

Sve što vam treba za savršene koktele na blagdanskim okupljanjima su fini Thomas Henry tonici

Berlinska klupska scena nadaleko je poznata po dobrim tulumima, a zaslužna je i za nastanak brenda Thomas Henry koji, iako nije usko vezan uz glazbu i clubbing, čini dio nightlife scene bez kojeg se ne može. Thomas Henry tonici i mikseri nastali su 2010. godina, kada su osnivači Sebastian Brack i Norman Sievert bili u potrazi za idealnim mikserom za svoja omiljena pića, a danas se toče diljem svijeta. 

Iako je potraga tada završila neuspješno, u suradnji s barmenima osmislili su premium tonice i miksere na prirodnoj bazi koji danas brend Thomas Henry ističu od drugih. Tonic Water, Spicy Ginger Beer, Ginger Ale, Bitter Lemon i Soda Water bili su prvi okusi predstavljeni u sklopu ovog njemačkog brenda, a desetljeće kasnije ih upotpunjuju Botanical Tonic, Dry Tonic, Cherry Blossom, Mystic Mango i Pink Grapefruit, esencijalne arome za kreiranje vrhunskih koktela.

Inspirirani imenom, djelom i slobodnim duhom britanskog farmaceuta Thomasa Henryja, koji je prvi stvorio soda vodu i udario temelje industriji gaziranih pića, barmeni su za barmene stvorili bezalkoholna pića koja se mogu kombinirati uz gin, rum i viski, a danas se Thomas Henry sve više toči i u „kućnim barovima“. 

Thomas Henry tonici posebni su po raznolikim okusima i inovativnim voćnim aromama, kao i priči iza brenda koja više od desetljeća u fokus stavlja individualnost, slobodu, autentičnost, ali i kvalitetu, što dokazuje i činjenica da se nametnuo kao jedan od vodećih svjetskih brendova kad su premium pića za miksanje u pitanju. 

U Hrvatskoj prodano milijun bočica

Vibru brenda Thomas Henry prepoznali su i hrvatski ljubitelji ukusnih pića i barske scene, jer je u Hrvatskoj prodano samo ove godine čak milijun bočica, a najbolje je prenose oni koji ove tonice svakodnevno koriste za pripremu koktela poput Dorijana Skoblara koji je okupljene na masterclassu podučio miksologiji i prednostima Thomas Henry tonica.

Unikatnu aromu Botanical Tonica, dobivenu od lokalnih biljaka, brend ambasador i iskusni barmen je iskombinirao s ginom, grančicom svježeg ružmarina i koricom limuna i tako stvorio blagi biljni okus svima omiljenog gin & tonic koktela, dok je Bitter Lemon tonic dao gorko-slatki twist Rum Lemon koktelu s rumom, šećernim sirupom i dehidriranim limunom.

Uz stručno vodstvo, u kreiranju jednostavnih koktela okušale su se i glazbenice Nika Turković i Ida Prester, kojoj se posebno svidio bezalkoholni La Vie en Rose, gastro bloger Ribafish, influencerice Rita Rumora, Petra Ria, Andrea Trgovčević i Elena Dizdar, koje će novonaučene vještine i recepte primjenjivati kod kuće.  

Veganski i bezglutenski tonici i mikseri na prirodnoj bazi Thomas Henry zadovoljit će one koji vole klasične okuse, a onim maštovitijima dat će mogućnost kreiranja atraktivnih koktela kojima goste mogu oboriti s nogu. Za kvalitetu i fantastičan okus koktela zaslužni su dobri sastojci – premium tonici i mikseri čine najveći dio koktela, pa prilikom odabira dajte prednost onima koji će svojom aromom odvesti ispijanje pića na novu razinu i učiniti ga maksimalnim užitkom.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori