Bez glutena i od čistog pilećeg mesa – hrenovke koje će zavoljeti vaši klinci

Bez glutena i od čistog pilećeg mesa – hrenovke koje će zavoljeti vaši klinci

Za svoje najmilije uvijek želimo samo najbolje, a Poli hrenovke su upravo to. Izrađene su od 90 % pilećeg mesa, ne sadrže gluten i imaju Halal certifikat. Uz to, od siječnja 2021. Perutnina Ptuj-Pipo počela je lokalno proizvoditi hrenovke Poli, uz najviše i najzahtjevnije standarde u tvornici u Čakovcu. Kao domaćem hrvatskom proizvođaču s više od 600 zaposlenih, Perutnini Ptuj-Pipo najvažniji su hrvatski potrošači, koji sve veći značaj pridaju lokalnoj proizvodnji i upotrebi lokalnih sastojaka u tom procesu.

Za svoje najmilije samo najbolje

Uravnotežena i pravilna prehrana iznimno je bitna za naše najmanje. Upravo Poli hrenovke ponosno nose obilježje „Odabrale mame“ već drugu godinu zaredom. Krajem 2020. godine hrvatske su mame, u jedinstvenom istraživanju zadovoljstva u konzumaciji proizvoda i usluga, u kategoriji hrenovki još jednom kao najbolje, odabrale hrenovke Poli.

Proizvodni lanac Perutnine Ptuj-Pipo Čakovec, dio Grupe Perutnine Ptuj, potrudio se da od hrane za piliće pa do finalnih proizvoda sve teče u Hrvatskoj i temelji se na integriranom sustavu KSS (kvaliteta, sigurnost, sljedivost). Svi procesi proizvodnje hrane od polja do stola strogo su kontrolirani. Od proizvodnje u Hrvatskoj, do certfikata “Odabrale mame”, Poli Hrenovke uistinu jesu najbolji izbor za vaše mališane.

Učitati još
Zatvori