U Beogradu se otvara ljupki novi kafić s divnom ilustracijom na zidu, sjajnom kavom i mirisnim kroasanima

U Beogradu se otvara ljupki novi kafić s divnom ilustracijom na zidu, sjajnom kavom i mirisnim kroasanima

Mnogi će se složiti s time kako Beogradu skoro da i nema ravnog grada u regiji kada je riječ o društvenom životu i svim simpatičnim i cool mjestima za druženja koja vrijedi posjetiti kada se nađete ondje.

Također, stalno se otvaraju neke nove adrese vrijedne naše pažnje, a na Instagramu smo ovih dana tako zamijetili jedno novo šarmantno mjesto koje samo što nije otvorilo svoja vrata. Zanimljivo je da je ono direktno povezano s već itekako popularnom beogradskom Jazz Baštom, koja će i službeno dobiti nasljednika: kafić Baština mala Bašta ili Petit Jardin Cafe. Imali smo se priliku čuti s vlasnicima koji su nam o ovom novom prostoru otkrili: Što je Jazz Bašta za koktele, to je Petit Jardin za kave!

Smještena samo stotinjak metara od Jazz Bašte, na početku Pop Lukine ulice, Baština mala Bašta bit će prava oaza za ispijanje kave u vašem omiljenom dijelu danu. Ondje ćete moći uživati u preko 20 vrsta kave, a kolači ili mirisni kroasani upotpunit će druženje u Petit Jardinu!

“Mi smo odlična polazna točka da krenete u obilazak centra grada. Samo par koraka i naći ćete se na Kosančićevom vencu, odakle možete produžiti prema Knez Mihajlovoj ulici i Kalemegdanu. Ukoliko ste samo u prolazu, ni to nije razlog da ne svratite do nas. Spremit ćemo vam topli napitak u specijalno dizajniranim čašama s kojima ćete se moći šepuriti po Beogradu”, zaključuje simpatična ekipa koja stoji iza ovog novog kafića. Sudeći po njihovim objavama na Instagramu, Baština mala Bašta će biti pravi mamac za fotografije na društvenim mrežama!

Foto: Baština mala Bašta

Učitati još
Zatvori