Babarol street food festival se vraća u Trogir, a večeras je otvorenje uz Mjesni Odbor
Babarol street food festival se vraća u Trogir, a večeras je otvorenje uz Mjesni Odbor

Babarol street food festival se vraća u Trogir, a večeras je otvorenje uz Mjesni Odbor

Nakon što su u travnju pohodili rovinjski Weekend Food festival a proteklog tjedna pod nazivom Bavarin oduševili i dubrovačku publiku, Babarol karavana vraća se na mjesto odakle je sve počelo – u Trogir!
Sve je spremno za večerašnje svečano otvorenje Babarol by Coca-Cola street food festivala i čak jedanaest dana odlične hrane, koncertnih nastupa, dobre zabave i radionica za velike i malene.

Sve je spremno za večerašnje svečano otvorenje Babarol by Coca-Cola street food festivala i čak jedanaest dana odlične hrane, koncertnih nastupa, dobre zabave i radionica za velike i malene. Plato iza Kule Kamerlengo “zaposjeli” su splitski Missy B. bistro i svima omiljena Gorana “Goge” Milaković, trogirski Restaurant Mare i dobro poznato lice Robert Predrag Žmire, bistro bar “Corte” s ponudom bao bunsa i azijskih specijaliteta, kućica “Bocuni&Boccuni” koja prodaje slastice ponajbolje pastry chefice Tee Mamut, zadarski Picnic Mingle&Fun sa svojim odličnim burgerima a novost je i jedno veliko ime u ekipi – trogirska podružnica sada već regionalnog
branda Tunaholic koji će zasigurno oduševiti posjetitelje svojom street food ponudom baziranoj na ribljim specijalitetima.

Posjetitelje večeras zabavlja Mjesni Odbor, sutra u suradnji s Trogir Outdoor Festivalom Gina Damjanović i The GeeGee’s, dolaze i Daniel Jurišević (25.5., The Voice, A strana), Vjeko Ključarić (26.5.), grupa Pavel (27.5.), Marija Mirković i Alka Vuica (29.5.).

Festival ima u funkciji i veliki video zid na kojem će se prikazivati i kino program za najmlađe i velike, finale Kupa Hrvatske između Hajduka i Šibenika (24.5.) te brojne radionice pod vodstvom Magdalene Kudelik, Anamarije Asanović, gostovanja barmena i pub quiz nedjeljom.

Poseban kuriozitet je Prvenstvo u izradi trogirskih rafijoli u subotu 27.5. pa nema sumnje kako će tradicija, zabava, glazba i odlična hrana postati primat u gradu sretnog trenutka u nadolazećim danima.

Ulaz je besplatan sve dane festivala a više informacija o programu potražite na Facebook i Instagram stranici @babarol_streetfood.
I zapamtite – da se ne šporkate, stavite svoj babarol!

Foto: Franko Kelam

Učitati još
Zatvori