Adventska kućica čiju odličnu hranu i kuhani gin morate isprobati

Adventska kućica čiju odličnu hranu i
kuhani gin morate isprobati

S prvim danima prosinca zakoračili smo u blagdansku sezonu koja je ulice gradova okitila sjajem lampica i ispunila mirisom kuhanog vina i fritula. Razloga za druženje s obitelji i prijateljima sada je još i više, a osim u udobnosti vlastitih domova, u toploj blagdanskoj atmosferi uživat ćemo i na otvorenom.

Advent u Zagrebu i ove je godine nadmašio sva očekivanja i ponudio bezbroj razloga zbog kojih ga morate posjetiti – uz klizalište i odlične koncert, adventski specijaliteti bez sumnje su jedan od njih jer gastronomska ponuda ove je godine raznovrsnija i bolja no ikad. Gotova svaka kućica nudi nešto drugačije i svoje, a najteži zadak je odabrati što želimo probati.

Kako ne biste previše lutali i tražili savršene okuse mi smo se umjesto vas fulirali na zagrebačkom fuliranju i našli okuse zbog kojih ćemo se ponovo vratiti na popularni Štros. U moru kućica za oko nam je zapeo Mime’s, mala crna kućica koja nudi najbolje sendviče sa suhim mesom  i sarmama na ovogodišnjem adventu.

ZAŠTO MORATE POSJETITI MIME’S KUĆICU NA FULIRANJU?

Mlada ekipa koja vodi Mime’s nagovorila nas je i na vrhunski desert, Zlevanku sa voćem i toplim karamel sosom. Sve to, zalili smo s kuhanim ginom, koji morate probati! Možda zbog Gina, možda zbog vrhunske hrane ili pak dobrog društva naše popodne provedeno u isprobavanju Mime’s menua uistinu je bilo jedna predivna adventska bajka.

 

Učitati još
Zatvori