Veselimo se početku Adventa u Dežmanu ovog vikenda

Veselimo se početku Adventa u
Dežmanu ovog vikenda

U Dežmanu se ponovno jede. Uz svoje poznate doručke, Dežman bar od nedavno ponovo poslužuje ručak i večeru. Riječ je uglavnom o barskoj hrani koja se temelji na tzv “sharing foodu” koji biste rado podijelili s prijateljima uz čašu vina ili koktel. Posebno bismo izdvojili spring rolice s patkom i piletinom, Sesame prawn toast i pileće ražnjiće s umakom od kikiriki maslaca.

Uz njih se poslužuje i pomno odabrana “ozbiljna” hrana od kojih bismo posebno izdvojili South Indian curry koji dolazi u dvije verzije: s piletinom i vege, Superfood salata s avokadom, kvinojom, slanutkom i edamamama, dok su za mesoljupce pripremili odležane black angus steakove domaćih uzgajivača M Brothers.

Budući da je Dežman bar krenuo od svojih sendviča, taj segment i dalje njeguju. U ponudi imaju svoja 2-3 poznata sendviča, a od sada njima se pridružio i poznati hrvatski Mason burger.

Velika je novost da skoro nakon 2 godine izbivanja sa scene, Dežman Mini bar je ponovo otvorio svoja vrata te nastavlja svoju priču u revijalnom tonu drugačijih koktela i bogatom ponudom žestokih pića.

ADVENT U DEŽMANU

Sljedećeg vikenda Dežman bar na svojoj terasi otvara svoju adventsku kućicu na kojoj će se moći kušati kamenice Luka’s Taverne iz Stona i uživati u bogatoj ponudi pjenušavih vina.

U međuvremenu svakako možete uživati u božićnom sendviču, kuhanom vinu, kuhanom ginu, toplim koktelima, eggnogu ili pak u božićnoj Pumpkin spice latte kavi.

Foto: PR, Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori