4 sladoleda koji bude sva osjetila

4 sladoleda koji bude sva osjetila

King Choco Obsession

Ljeto je sinonim za mnoge stvari, a sladoled je svakako pri vrhu tog popisa. Njime se s užitkom rashlađujemo i istovremeno sladimo – rijetki su ljudi koji ne vole sladoled, no čak će i oni posegnuti u škrinje kad se živa termometru popne daleko iznad 30 stupnjeva Celzijusa.

King Caramel Adventure

A kad se o posezanju u škrinje radi, ona će najčešće biti Ledova jer pratite li imalo sladolednu scenu, znate da se ovi sladoledi mogu svrstati uz bok najboljima u svijetu. Pogotovo kad je riječ o Kingu, premium sladoledu satkanom od najfinijih sastojaka, belgijske čokolade, švedske karamele, hrvatskih lješnjaka, argentinskog kikirikija…

Uz klasične okuse od kojih su neki s nama već 23 godine (prvi King lansiran je 1995. godine!), Ledo svake sezone nadmašuje sam sebe i na tržište plasira poslastice za gurmane u nama. Neki okusi više nisu dostupni, ali ako se nas pita, posljednjih par godina zaista primjećujemo boom što se slasnih kombinacija tiče.

King Peanut Perfection

Ako se možemo podijeliti na klasičare koji će biti sretni samo s čokoladom i vanilijom te one koji uvijek traže profinjeniji miks okusa i aroma, onda sa sigurnošću možemo tvrditi da je drugi tip osoba ostao oduševljen ovom ponudom. Četiri King sladoleda svakako su namijenjeni istraživačima, koji vole zanimljive kombinacije okusa, beskompromisnu kvalitetu sastojaka i apsolutno zadovoljstvo nakon zadnjeg liza.

King Experience

O ovim King sladoledima se priča, prepričavaju se dojmovi, daju se preporuke za najbolji i svaka nova varijanta izazove ekstazu među obožavateljima. Počinjemo s jubilarnim King sladoledom, prigodno nazvanim Obsession… Usudite se prepustiti savršenstvu!

King Choco Obsession

Sladoled Choco Obsession predstavljen je na 20. godišnjicu Kinga, 2015. godine i u trenu postao ultimativni favorit mnogima koji više ne žele niti ne trebaju ništa drugo. Raskošna kombinacija krem sladoleda od bijele i mliječne čokolade, čokoladno punjenje u sredini te čak tri preljeva od kakaa, bijele i tamne čokolade s crispy posipom i najvećeg mrguda ne može ostaviti ravnodušnim.

King Caramel Adventure

King Caramel Adventure je prvi od kraljevskih sladoleda koji nudi neodoljiv spoj slanog i slatkog, za prave foodieje koji uvijek streme isprobati nešto novo. Prvi puta je stigao na tržište 2016. godine, a kombinira butterscotch krem sladoled prošaran slanom karamelom te trostruki preljev od mekane bijele čokolade, slane karamele i bijele čokolade s komadićima badema.

King Peanut Perfection

Sa sladoledom Peanut Perfection, predstavljenim 2017. godine, ljubitelji kombinacije kikirikija i čokolade došli su na svoje. Sladoled okusa kikiriki maslaca obogaćen usitnjenim komadima kikirikija, preliven je dvostruko – prvo s mekanim preljevom od kikiriki maslaca, a zatim preljevom od mliječne čokolade s dodatnim komadićima kikirikija.

King Experience

King Experience predstavljen je ove godine, uoči ljetne sezone 2018. i raspametio brojne fanove kombinacije pistacije i lješnjaka. Sladoled od lješnjaka i od pistacije u sredini se spaja punjenjem od pistacije, preliven je neodoljivim preljevom od lješnjaka te zaogrnut plaštem od hrskave mliječne čokolade s dodatnim komadićima lješnjaka.

Foto: Dijana Ljubanović

Učitati još
Zatvori