Danas počinje Tjedan restorana, nude se povoljni ručkovi i večere u tri slijeda

Danas počinje Tjedan restorana, nude se povoljni ručkovi i večere u tri slijeda

Tjedan restorana u Hrvatskoj je već dobro poznata, a svakako i mnogima omiljena manifestacija. Dva puta godišnje okuplja se niz restorana koji po promotivnim cijenama pripremaju ručkove i večere u sljedovima. Svake godine u akciji sudjeluje sve veći broj restorana, a ove su se godine, u 24. Tjedan restorana, uključili i neki novi.

24. Tjedan restorana

Danas započinje 24. Tjedan restorana, promotivna akcija koja se već 12 godina odvija diljem Hrvatske. Za cilj ima promociju gastronomske scene u Hrvatskoj u suradnji s ugostiteljskim objektima. Tjedan restorana odvija se dva puta godišnje, a ovaj put trajat će od 25. ožujka do 3. travnja. Restorani gostima nude ručkove i večere u tri slijeda po promotivnim ponudama, pa će tako ove godine za ručak biti potrebno izdvojiti 100-125 kuna, a za večeru 100-150 kuna.

Ove godine uključili su se novi restorani, poput restorana Frida, Maksimir i Bistroa Vještica.

A post shared by Tjedan Restorana (@tjedan_restorana)

” target=”_blank” rel=”noreferrer noopener”>Ovdje možete pronaći informacije o svim regijama, gradovima i restoranima koji sudjeluju, pronaći točne lokacije restorana, cijene ručka i večere te pogledati što od hrane nude.

Foto: Instagram

Preporuka

Zatvori