U petak počinje jubilarni 20. Tjedan restorana

U petak počinje jubilarni 20.
Tjedan restorana

Bajamonti

Otkad se manifestacija Tjedan restorana počela odvijati kod nas, dobili smo priliku otići u mnoge restorane koje možda inače nikad ne bi posjetili. Pristupačna cijena menija s tri slijeda daje nam priliku isprobati brojna fantastična jela, a da je akcija zaista uspješna, dokazuje i činjenica da će se Tjedan restorana ovog mjeseca održati jubilarni 20. put.

Restorani sudionici akcije izlaze u susret gostima putem posebne promotivne ponude, a cijeli koncept napravljen je po uzoru na svjetske metropole te prilagođen hrvatskom tržištu. U ovim gastro događanjima možemo uživati dva puta godišnje, a novo izdanje počinje ovog petka, 13. ožujka.

Pub Big Mamma

Sve do 22. ožujka tako još jednom imamo priliku uživati u jelima u tri slijeda (predjelo, glavno jelo, desert + čaša vina ili aperitiv) po cijeni od 100 kuna za ručak, odnosno 100 ili 125 kuna za večeru. Brojni restorani sudjeluju u akciji, a njihov se popis svake godine sve više širi po hrvatskim regijama.

Popis restorana koji sudjeluju na 20. Tjednu restorana potražite ovdje i isplanirajte ručak ili večeru u društvu najmilijih.

Foto: Facebook Tjedan restorana

Učitati još
Zatvori