Najbolje privatno bankarstvo u Hrvatskoj

Najbolje privatno bankarstvo u Hrvatskoj

Friedrich Wilhelm Raiffeisen Privatno bankarstvo (FWR) proglašeno je najboljim privatnim bankarstvom u Hrvatskoj od strane eminentnog financijskog magazina Global Finance iz New Yorka, te je tako po drugi puta u posljednje tri godine ušlo u krug najboljih privatnih banaka na svijetu i potvrdilo visoki standard kvalitete u segmentu privatnog bankarstva.

FWR Privatno bankarstvo Raiffeisen

Uz potvrđenu ekspertizu na tržištu kapitala, FWR Privatno bankarstvo Raiffeisen banke pruža široku lepezu financijskih rješenja i proizvoda klijentima, koji se ističu po visokim očekivanjima u pogledu standarda usluga koje koriste i na koje su navikli, dok je osiguranje zadovoljstva kod klijenata cilj kojem je predan cijeli tim FWR financijskih stručnjaka.

Sustav kvalitete usluga FWR Privatnog bankarstva temelji se na holističkom pristupu klijentima. Dugogodišnje iskustvo, opseg znanja te potvrđena kvaliteta usluga FWR privatnih bankara,  klijentima osigurava dugoročno očuvanje i povećanje imovine, putem pružanja širokog asortimana individualno prilagođenih usluga.

Usluge koje pružaju bankari FWR Privatnog bankarstva, zahtijevaju mnogo više od uobičajene brige za klijente u području financija. Tim financijskih stručnjaka polazi od načela potpunog povjerenja, sigurnosti, privatnosti te individualnosti. Takav pristup omogućuje proces financijskog planiranja za klijente, koji počiva na prepoznavanju aktualnih potreba i ciljeva te tržišnih trendova.

U postizanju financijskih ciljeva, vrši se neprestana analiza makroekonomskih trendova uz svakodnevno praćenje kapitalnih kretanja na svjetskim financijskim tržištima. Na taj način, svaka je prilika prepoznata kao potencijalna korist, dok su pritom FWR privatni bankari u potpunosti usredotočeni na potrebe klijenata, te trajnom i održivom rastu vrijednosti imovine svojih klijenata.

Stručnost i iskustvo FWR privatnih bankara, čiji pristup karakterizira individualnost i traženje cjelovitih rješenja, ključ su dugoročnog financijskog uspjeha.

Više na službenoj stranici.

Foto: PR, Unsplash

Učitati još
Zatvori