Full Fini keksi u božićnom ruhu

Hrvatsku ‘manufakturu’ Full Fino domaća je publika imala priliku upoznati kroz koncept Malog placa s tavana, tržnice lokalne i organske hrane koja okuplja male proizvođače. Mali plac sletio je na mnoge adrese, a ove srijede naći će se u zagrebačkom Branimir centru, gdje će Full Fino predstaviti blagdansko ruho svojih slavnih keksa.

Full Fino kutija keksa

Uz sokove, pekmeze, namaze, kolače i torte, Full Fino postao je poznat i po svojim čuvenim keksima, koji ovog Božića dolaze u novom, kockastom pakiranju, spremnom da ga smjestite pod bor i ovim slatkim zalogajima darujete nekoga.

Full Fino kutija keksa2

U ponudi su dvije vrste Full Fino keksa: gospodin Kex koji predstavlja rahli keksić s orasima, bademima, lješnjacima i čokoladom, te Milli Vanilli u čijem se sastavu kriju intenzivni okusi vanilije i oraha, pripremljeni prema staroj recepturi.

Full Fino kutija keksa4

Pakiranja keksa, koji mogu stajati i do nekoliko tjedana, dolaze u količini od 100 grama, a ambalaža je ekološki održiva i lako se reciklira. Odlučite li se zasladiti si život, Full Fino pronađite na njihovoj službenoj Facebook stranici ili osobno navratite u srijedu na Mali plac u Branimirac po svoju kutiju keksa.

Full Fino kutija keksa6

Full Fino kutija keksa3

Foto: Full Fino

0