Na Fuliranju se i ove godine jako dobro jede i pije

Mason Burgers & Stuff

Mason Burgers & Stuff

Još jedno zabavno Fuliranje

Već šestu godinu Fuliranje oduševljava svojim originalnim kreativnim programima, a do sada su ga obišla 2 milijuna posjetitelja. Life is a circus je ovogodišnji moto, u novom ruhu i na novoj lokaciji. U sklopu Adventa u Zagrebu smjestili su se na Strossmayerovom trgu, između Zrinjevca i  Tomislavca.

Stižu nam vrsni restorani i barovi s posebno osmišljenim gourmet street food varijacijama – od gulaša, istarske supe, brudeta i maneštruna, jela s roštilja, street sarmica do kreativnih burgera i raskošnog carstva sočnih kobasica. Fuliranje je otvoreno do 1. siječnja 2018., a službeno se otvara danas, 2. prosinca u 19 h.

Plac

Plac

Što vas čeka?

S vama će suptilno fulirati Restorani Time, RougeMarin, Murter-vrata Kornata, elToro, 50 A Burger&Champagne Bar, Mason, bistro Pod zidom, Kod Likote, Wurst bar, Berlin (prošlogodišnje najbolje kobasice Adventa), Meat the King, Red carpet kobasice, Lumperaj, Sljeme, Plac, Vruća kuća, Master Grill, Nonina tajna i Casa Blanca. Osim već tradicionalnih germ knedli i knedličica, fritula i palačinki, tu su i brownies u kupki od slasne čokolade. Vaše će okusne pupoljke dovesti do ultimativne radosti  i ručno rađene praline, macaronsi, murterske hroštule, apple pie fritula by Hromalić i churrosi.

T&T

T&T

Neobične kombinacije adventskih pića i napitaka spremno očekuju razdragana nepca. Zagrijat će i dušu i tijelo – od kuhanih i nekuhanih vina, punčeva, zimskih koktela, toplih čokolada, aromatičnih čajeva, pjenušaca, raznih žestica među kojima su i već tradicionalni ginovi Pernod Ricarda, sjajnih domaćih rakija u najneobičnijim kombinacijama, a za ljubitelje blažih okusa tu su Staropramenove zlatne pivske kapi. Naši partneri Ginglebells, Rakijarnica i Aura u tekućem su zanosu, a Gost&ona, T&T, Clown bar, TV bar i Mosorog, kreativno se zahuktavaju.

Wurst bar

Wurst bar

No to nije sve! Dofulirajte s vašim slatkim psećim ljubimcima, jer Pasja pekarna za njih je pripremila blagdanske slastice, ogrlice i kaputiće, a uskoro premijerno na Fuliranju otvaraju i pseći restač.

Zabava i glazba

Sve lijepe trenutke volimo zadržati u srcu kao dragu uspomenu za što su idealni naši selfie pointovi: velike Jamnica sanjke i kuglanica, Staropramenovo VW magično vozilo, kao i razigrani Photo Boothique s cool dodacima za vaše otkačene fotke.

Rougemarin

Rougemarin

Zaljubljene, no i one spremne za ljubav, čeka Kissing point pod imelom Radija 101. Svi željni avanture zavirit će u Samsungov iglu i otploviti u budućnost u posebnoj VR fotelji  ili vidjeti što se krije u Podborki priči Tele2, a na Clown kućici probati žonglirati ili klaunirati  s našom družinom.

Najmlađe očekuje Začarani grad Here be dragons s dječjim programima, dječji vrtuljak i dječji vlakić Cirkus. Svakog dana, osim ponedjeljka i utorka, od 19 do 20 sati s njima će se družiti i učiti ih raznim vještinama i klaunska družina – žongleri, klaunovi  i hodači na štulama.

Casa Blanca

Casa Blanca

Za ritmove i beatove zaduženi su mladi urbani bendovi i odlični DJ-i. Plesat će se uz  jazz, rockabilly, soul i pop ritmove – One Dread, Soul Stash, B&the bops, Maju Rivić i mnoge druge.

Posjetite Fuliranje odmah danas, a ono ostaje otvoreno do 1. siječnja 2018. Na Badnjak i Staru godinu (organizira se i doček uz sjajan bend) radno vrijeme se produljuje od 12 do 03 h.

Radno vrijeme i sve novosti pratite budno na: www.fuliranje.com i Facebooku i Instagramu.

elToro

elToro

Lumperaj

Lumperaj

50 A Burger&Champagne Ba

50 A Burger&Champagne Bar

Foto: Nika Mokos

0