Pogodite koja je najbolja adventska lokacija ove godine?

Pogodite koja je najbolja adventska
lokacija ove godine?

fuliranje-1

Nakon što je cjelokupni koncept Adventa u Zagrebu po treći put proglašen najboljim u Europi, došlo je vrijeme i za interni odabir najbolje zagrebačke lokacije koja sačinjava bogati program u gradu.

Najbolja adventska lokacija u gradu

Danas je u anketi TZ grada Zagreba proglašena najbolja adventska lokacija u Zagrebu. U iznimno jakoj konkurenciji pobjedu je odnijelo Fuliranje. Iznimno kreativan i originalan urbani koncept, raznoliki sadržaji i odličan program za sve generacije, uz vrhunsku gurmansku street ponudu pokazali su se kao dobitna kombinacija.

najbolja adventska lokacija Fuliranje

Mnogobrojni posjetitelji prepoznali su vrijednost ovog događanja, koje već šestu godinu oduševljava i Zagrepčane, no i posjetitelje našeg grada. Ovogodišnji moto Fuliranja: Life is a Circus, predstavio je novi street gastrotainment i pokazao koliko su street food, kao i događanja „na ulici“ važan dio turističke ponude kako Zagreba tako i Hrvatske.

Bogata konkurencija

Roman Pokos, direktor kreativne agencije Kokoš ili jaje, koja je organizator Fuliranja, istaknuo je da su uloženi ogromni napori, od uređenja i izrade dizajnerskih funkcionalnih kućica do osmišljavanja programa i odabira najboljih najmoprimaca i zato mu je jako drago što su i posjetitelji prepoznali poseban duh Fuliranja i rado ga posjećuju.

najbolja adventska lokacija Fuliranje

Fuliranje priprema i doček Nove godine, a što sve morate degustirati na kućicama doznajte ovdje.

Foto: Sandro Sklepić

Učitati još
Zatvori