Tonici za najistančanija nepca

Tonici za najistančanija nepca

F&S tonic

Franklin & Sons Tonici

Možemo se složiti da je tonik izvrsno i osvježavajuće gazirano piće, no ipak među njima postoji razlika. Više od 130 godina Franklin & Sons miješaju najfinije ručno birane sastojke kako bi stvorili premium  bezalkoholna pića dizajnirana za najistančanija nepca. Današnji raspon Franklin & Sons tonica nastaje unikatnom kombinacijom  sastojaka za dobivanje izvrsnog okusa.

Natural Indian Tonic Water & Sicilian Lemon Tonic

Tražite li osvježavajuću notu, probajte blagi  Natural Indian Tonic Water dok će štovatelji  gorče note zadovoljstvo pronaći u Sicilian Lemon Tonicu. Napravljeni od ručno branih, prirodnih sastojaka, voća i biljnih začina, bez konzervansa, dodanih zaslađivača i industrijskih dodataka te su bez glutena. Svi su napravljeni od čiste izvorske vode s izvora u Staffordshireu, koja komplementira okuse svakog pića i dopušta najsuptilnijim okusima da se istaknu.

Ovi premium tonici, nositelji su nagrada za najbolji okus i izvrsni su konzumirate li ih samostalno  ili kao pratnju za gin koji će im dati posebnu notu. Otkrijte jedinstvenu mješavinu botaničkih okusa koji kreiraju hrskav, čist i istančan okus.

19679267_2114408402119632_2621816537058431291_o

 

Učitati još
Zatvori