Franka Batelić na naslovnici novog Storybooka

Franka Batelić na naslovnici
novog Storybooka

franka-batelic-storybook-2

Što donosi novi broj magazina Storybook?

Uzbudljivo proljetno izdanje lifestyle magazina Storybook je na svim kioscima i već možete “skoknuti” po svoj broj.

Novi broj obiluje ekskluzivnim intervjuima, temama i reportažama s područja društvene scene, kulture, umjetnosti, filma, financija i wellbeinga. Naslovnicu novog broja krasi glazbenica Franka Batelić, kao predstavnica “slashie” generacije koja teži posebnosti ali i izvrsnosti u svemu čega se primi, a taj tip mladih i uspješnih ljudi obilježio je proljetni broj. Uz zvijezdu naslovnice, novo izdanje obiluje snažnim i zanimljivim licima s društvene scene, od ikona koje su modelirale modu do angažirane makedonske autorice Rumene Bužarovske, koja je proglašena jednom od najvećih europskih književnih nada, ili pak prekaljene glumice, prvakinje drame HNK i naše “it žene” Nine Violić, koja je čista esencija uzbuđenja. Svaka od njih sa svojom pričom inspirira i oduševljava.

franka-batelic-storybook-1

Storybook čitatelje vodi u vodeće svjetske restorane, najpoželjnije detoks centre, predstavili smo dizajn novitete i najljepše iz svijeta interijera i arhitekture. Tu su naravno i raskošni modni i beauty editorijali te cijela raskoš shopping izloga uz koje ćete proljeće dočekati sa sjajnim lookom te još boljim osjećajem.

Kolumnisti Storybooka potpisali su novi broj zanimljivim tekstovima, očekuje vas 308 stranica čistog užitka koji će ovo proljeće učiniti posebnim.

Naslovnica – Franka Batelić

Fotografija: Mare Milin
Styling: Ivana Karapanđa
Make up: Simona Antonović
Kosa: Milena Maršić za Glamour

Učitati još
Zatvori