Skriveni kutak u gradu u kojem nastaju najljepše božićne fotografije

Skriveni kutak u gradu u kojem nastaju
najljepše božićne fotografije

Odbrojavanje do Božića već je počelo i većina nas je u potrazi za najljepšim božićnim poklonima koji će barem malo uljepšati ovu neobičnu godinu. Ispod bora će se zasigurno pronaći svakojake sitnice, ali imamo jednu divnu ideju za sasvim originalni poklon. Zašto se ne biste poklonili FotoPriče – skriveni kutak u centru grada gdje nastaju najljepše božićne fotografije?

FotoPriče – Najljepše uspomene na fotografiji

Čak i oni među nama koji inače ne preferiraju božićne lampice i svjetlucavost, ove se godine vesele takvom ugođaju, a posebice u društvu obitelji. FotoPriče nisu klasičan set za fotografiranje s pozadinom i poziranjem, već čarobni blagdanski kutak koji vam budi sva osjetila. Vaši ga mališani mogu slobodno istraživati dok ih objektivom prati Matija (Ladies and Gentleman Weddings). Ujedno je to i izvrsna prilika da obitelji ipak priuštite djelić onog klasičnog adventskog veselja, ali ove godine u prostoru Photo Studio Katran na Radničkoj 27. Dok istražujete božićni set, ekipa iza projekta FotoPriča objektivom stvara prekrasne obiteljske uspomene.

Iako su FotoPriče primarno obiteljska fotografiranja, nerijetko ih posjećuju i oni malo stariji, prijatelji i kolege kojima nedostaje druženje i koji žele ispratiti ovu i veselo dočekati novu, bolju 2021. Možete zajedno uživati u djeliću čarolije, koju kasnije možete podijeliti s onima koji nisu u vašoj blizini ili razveseliti prijatelje ili obitelj poklon bonom za fotografiranje.

I ove je godine ekipa iz FotoPriča složila za vas neodoljivi blagdanski set koji pun lampica i zvjezdica kako bi se svi bar na trenutak prepustili blještavilu i zaboravili ovu sivu godinu. Stilistice i logistički dio tima, Petra (Event More–dizajn i planiranje vjenčanja) i Andrea (Studio Katran Events) su posebno pažnju posvetile poštivanju svih propisanih mjera pa tako možete uživati u terminu koji je rezerviran samo za vas na setu koji ima više od 100 m2. Ove godine zbog velikog interesa imaju i pojačanje pa vas objektivom prati i Tina (Futopiaphotography), a fotografiranja će trajati sve do početka siječnja!

Foto: Matija Vuri

Učitati još
Zatvori