Znate one tipične obiteljske portrete? Ovi božićni su sve, samo ne to!

Jeste li već čuli za Foto Priče, čaroban kutak u centru grada gdje nastaju najljepše božićne fotografije? Svi želimo ovjekovječiti predivne blagdanske trenutke, a ako ste se zasitili klasičnih prigodnih fotografija, onda su Foto Priče pravo mjesto na kojem možete stvoriti svoju božićnu čaroliju na fotografiji. Iz Foto Priča kažu da ne žele raditi uobičajene obitelske portrete, već stvoriti mjesto na kojem će sve izgledati kao Božić, mirisati na Božić i u kojem će se svi osjećati toliko toplo i ugodno da će inspiracija za prekrasne fotografije dolaziti sama od sebe.

To je bila ideja o kojoj je na jednoj sasvim običnoj kavi razgovarao uski krug mladih, entuzijastičnih ljudi i nakon nešto malo vremena, a jako puno truda i ljubavi, stvoren je projekt Foto Priče. Foto Priče su više od klasičnog fotografiranja, to je magičan kutak gdje mogu doći odrasli i djeca, veliki i mali, obitelj, prijatelji kolege… Bitno je samo da ste dobre volje i da želite jednu lijepu uspomenu, kažu iz FotoPriča.

Zimska varijanta donosi blagdanski set s četiri pozadine koje bude sve osjete i svakog tko se nađe ispred foto-objektiva momentalno će preplaviti neodoljivi duh Božića. Iz Foto Priča kažu:

Družimo se, igramo, pišemo pisma Djedu Božićnjaku, uživamo u slatkom baru, lampicama i šljokicama, a uz sve to pričamo lijepe Foto Priče.

Svaku će priču ispričati fotograf Matija (Ladies and Gentleman Weddings), uz stručno vodstvo stilistica i organizaciju Andreje (Studio Katran Events) i Petre (Event More), a sve to na jedinstvenoj lokaciji – Photo Studio Katran.

Druženje u Foto Pričama traje navjerojatnije do Nove godine, a kažu – možda i duže!

FotoPriče
FotoPriče
FotoPriče
FotoPriče
FotoPriče
FotoPriče
FotoPriče
FotoPriče
FotoPriče
FotoPriče

Foto: Foto Priče

0