Ugodni produženi vikendi u europskim gradovima

Ugodni produženi vikendi u
europskim gradovima

Lisabon, Portugal

Lisabon, Portugal

U suradnji s turističkim agencijama i zrakoplovnim kompanijama portal www.flymeaway.hr nudi vam udobne produžene vikende u raznim europskim gradovima. Preduvjet za naporan rad je dobar odmor. Zaposlenim ljudima često ne polazi za rukom pronaći dva slobodna tjedna za ležanje na plaži ili desetak dana za upoznavanje Tajlanda. Ponekad se za odmor može izdvojiti tek jedan ili dva radna dana. FlyMeAway charter letovi organizirani su tako da putnicima daju mogućnost upoznavanja drugih gradova bez puno gubljenja radnog vremena. Obično se leti iz Zagreba u petak ujutro ili u četvrtak navečer i vraća se u ponedjeljak kasno navečer. Samo dva dodatna radna dana – za četvrodnevni odmor.

Po čemu se ova ponuda razlikuje od karata ili kompletnih putovanja koje nude redovne zrakoplovne kompanije? Destinacije koje nudi www.flymeaway.hr atraktivni su europski gradovi za koje nema direktnih letova iz Zagreba zbog malog broja putnika. Valencia, Lisabon, Palma de Mallorca, Bari… Cijena koju agencija navodi uvijek je konačna, uključuje pristojbe zračnih luka i sve troškove usluga. Bez nadoplate uzet će vaše skije ako krenete s njima na skijanje u Austriju ili kiteboard ako više volite atlantski vjetar i direktni let u Lisabon.

robert-kalinagil-218012

Dodatna prednost: portal www.flymeaway.hr koristi on-line Internet plaćanje. To znači da putovanje ne treba odmah platiti, već ga je moguće platiti u dvije rate. To je posebno korisno ako vam se svidjela jedna od njihovih ponuda za produženi vikend. Primjerice, Uskrs u austrijskim Alpama ili dolini Loire u Francuskoj. Poslije uplate prve rate, vaše mjesto na letu je garantirano. Ukoliko ste se navikli koristiti uslugama turističkih agencija, možete kupiti karte ili kompletna putovanja FlyMeAway i kod njihovih prijatelja turističkih agencija. Cijena putovanja u tom je slučaju jednaka, no agencija može tražiti nadoplatu za njezine usluge. I na kraju: naziv FlyMeAway je pjesma grupe Goldfrapp s albuma Superhuman. Jer putovanja su kao i muzika životna radost. Svatko od nas ponekad poželi odletjeti negdje daleko i visoko! Goldfrapp vam je na usluzi!

chris-barbalis-84338

Prve destinacije koje će FlyMeAway ponuditi putnicima na Hrvatskom tržištu su Valencia za Novu Godinu te Lisabon za Uskrs 2018. FlyMeAway putničku agenciju posjetiti možete i u Miramarskoj 24 u Zagrebu.

 

Foto: Unsplash

Učitati još
Zatvori