Flowerbox – idealno iznenađenje za Valentinovo

Flowerbox – idealno
iznenađenje za Valentinovo

blossom & bloom

Oni istančanog ukusa, koji žele Valentinovo obilježiti na posebniji način, uputit će se u Blossom & Bloom. Ova mala cvjetna galerija u Gundulićevoj 5, čije ruže u dizajnerskim kutijama su očarale Zagreb, mjesto je gdje će svatko pronaći pravu dozu romantike.

blossom & bloom

Njihova inspiracija je kraljica cvijeća – ruža, i baš svaka je pomno birana. Ona mora biti ogledalo istinske ljepote, čistoće i iskrene ljubavi i mora biti posebna. Jer, ipak je namijenjena nekom uistinu posebnom. Blossom & Bloom ruže savršeno su posložene u elegantne ručno izrađene okrugle kutije različitih veličina S, M i L, a u ponudi su crvene, ružičaste, žute i bijele ruže.

blossom & bloom

Ovaj način aranžiranja cvijeća tzv. flowerbox je apsolutni je hit i postao je novi trend u cvjetnoj branši. Ovakvi buketi izazivaju apsolutno oduševljenje, drže svježinu cvijeća oko tjedan dana, a kutijica ostaje i kao trajna uspomena na onog koji daruje.

blossom & bloom

Preporuka Blossom & Bloom galerije za ovo Valentinovo jesu crvene ruže u bijelim kutijama, koje će za ovu posebnu prigodu biti ukrašene satenskim srcima. Naći će se nešto za svaki ukus pa kupci tako mogu odabrati između klasičnog buketa ravno posloženih ruža ili polukugle, a za one koji žele i nešto više, u ponudi su maccaronsi s okusom ruže te pjenušac Moët & Chandon. Uz elegantno pakiranje poklona, ljubazno osoblje pomoći će vrlo rado i u odabiru romantične poruke.

blossom valentinovo (5)

I na kraju, važno je istaknuti i da je proizvode moguće vrlo jednostavno odabrati i online na www.blossom-bloom.hr te naručiti i dostavu koja nije ništa manje glamurozna. Naime, odabrani poklon na vrata donosi šarmantni mladić u odijelu, s rukavicama na rukama i smiješkom na licu. Baš kao u najljepšem filmu.

blossom & bloom

Učitati još
Zatvori