Znate li da cvjetne krune s Pinteresta možete napraviti i sami?

Znate li da cvjetne krune s Pinteresta
možete napraviti i sami?

LelaWorkshop(77)

Ako ste od onih koji vole slobodno vrijeme kvalitetno provoditi, a pritome i nešto naučiti, donosimo vam priču upravo o jednoj takvoj radionici.

Flower Crown

Da flower crown odnosno cvjetne krune nisu hit samo na Pinterestu pokazala je i ova radionica. Lela Mirela Mikšić, vlasnica, duša i srce Lela Designa, energična kreatorica raskošnog i romantičnog cvjetnog stila svoje znanje i vještine odlučila je podijeliti sa svima koji se vole kreativno izražavati. Naime, u svom predivnom studiju organizirala je radionicu na kojoj je glavni materijal bilo cvijeće, a sve polaznice su naučile izraditi cvjetne krune i vjenčiće.

LelaWorkshop(6)

LelaWorkshop(8)

Šarmantna, kreativna i mirisna radionica

Da je moguće odlutati u svijet raznolikih, šarenih i jedinstvenih cvjetnih kreacija, uvjerile su se polaznice, te su uz stručno vodstvo kreativne Lele,  izradile svoje vlastite cvjetne kreacije i pri tome se jako dobro zabavile, a sve pod budnim okom vrhunske wedding fotografkinje Maje Jokić.  Cvjetna kulisa, genijalne slastice iz Alegrie, šampanjac i puno smijeha bili su garancija za odličan provod u petak uvečer.

Radionice na kojima nastaju samo dobre emocije zamišljene su na način da se na njih može prijaviti svatko, bez potrebnog predznanja, samo s voljom da nauči nešto novo i kreativno. Ovaj put smo odlučile iskoristiti petak kao idealan timing za kvalitetno i kreativno druženje. Uskoro pripremamo još jednu takvu radionicu jer je jako veliki interest. No moguće se prijaviti i za custom made radionice ili pak sezonske radionice koje će uz cvijeće obuhvaćati još neke elemente. Divno je kada svoju kreativu i znanje možete podijeliti s drugima i zato se jako veselim svim budućim radionicama. – izjavila je uvijek nasmješena Lela, koja je inače vrhunska organizatorica vjenčanja već preko 25 godina.

LelaWorkshop(10)

LelaWorkshop(17)

LelaWorkshop(27)

Kreativne slike s Pinteresta nisu više samo predmet želja, Zagreb je dobio još jedno kreativno mjesto na kojem se možete inspirirati i potaknuti kreativku u sebi da se izrazi, ovaj put s cvijećem. Ideja je da se osim cvjetnih kruna, u Lela Desing studiju spremaju brojne novosti i radionice koje će sigurno sve oduševiti. Jer ako je suditi po fotografijama, ovakve radionice su mjesto na kojima želimo provoditi svoje slobodno vrijeme.

Leline radionice savršen su odabir za djevojačke večeri, izlazak s prijateljicama ili pak kao orginalan party iznenađenja. Ne preostaje nam ništa drugo nego se prijaviti na prvu sljedeću radionicu. Ako i vas zanima više detalja, slobodno se obratite na e-mail [email protected].

LelaWorkshop(28)

LelaWorkshop(30)

LelaWorkshop(32)

LelaWorkshop(35)

LelaWorkshop(38)

LelaWorkshop(44)

LelaWorkshop(62)

LelaWorkshop(67)

LelaWorkshop(71)

 

LelaWorkshop(93)

LelaWorkshop(97)

LelaWorkshop(101)

LelaWorkshop(106)

LelaWorkshop(107)

LelaWorkshop(122)

LelaWorkshop(123)

LelaWorkshop(142)

LelaWorkshop(143)

LelaWorkshop(146)

Foto: Maja Jokić Weddings

Učitati još
Zatvori