Fiji voda koju zvijezde obožavaju stigla u Hrvatsku

Fiji voda koju zvijezde
obožavaju stigla u Hrvatsku

fiji-2

Fiji voda stigla u Hrvatsku

Fiji arteška voda iz istoimenog arhipelaga, najčišća je voda na svijetu. U Hrvatskoj se ekskluzivno može kupiti u svim SPAR i INTERSPAR trgovinama diljem Hrvatske.

Fiji voda zapravo je tropska kišnica koja tijekom niza godina prolazi kroz pukotine vulkanskih stijena. Skuplja se u podzemnim spremnicima ispod razine mora. Spremnici su u potpunosti izolirani te se voda ni u jednom trenutku ne miješa s morem, niti bilo kakvim vanjskim zagađivačima.

Fiji

No tijekom prolaska kroz stijene, u njoj se skupljaju minerali i elektroliti koji joj daju poseban okus. Također su od iznimne koristi za zdravlje. Fiji voda iznimno je bogata silikom, poroznim oblikom silicijevog dioksida. Radi se o mineralu koji čisti tijelo od toksina te pomaže u stvaranju prirodnog kolagena zahvaljujući kojem naša koža ostaje elastična i mladolika.

Voda koju vole zvijezde

Kada ju prirodni pritisak u spremniku potjera k površini, voda se posebnim tehnikama flašira na samom izvoru kako ne bi došla u doticaj s vanjskim čimbenicima. Kada otvorite svoju bocu Fiji vode, ona tada po prvi put dolazi u kontakt sa zrakom.

Zbog brojnih zdravstvenih koristi ova je voda nezaobilazna na svim modnim događanjima. Pije ju i bivši američki predsjednik Barack Obama te svjetske zvijezde Beyonce, Mariah Carey, Paris Hilton, Gerard Butler i Dwayne Johnson, između ostalih.

fiji-3

Učitati još
Zatvori