Festival britanskih piva u
beogradskom Mikseru

U organizaciji Britanske ambasade u Beogradu, kompanije Samo Pivo i Mikser Housea održat će se drugi po redu festival britanskih kraft piva, pod nazivom Great British Weekend – New Edition.

mikser interijer 2
Na festivalu, koji počinje večeras i traje do 13. rujna u Mikser Houseu, publici će biti predstavljen jedinstven duh britanske kulture putem zanatski proizvedenih craft piva s područja Velike Britanije, ali i putem specijaliteta britanske kuhinje, glazbenog i sportskog programa.

mikser interijer 1

 

Ove godine, GBW2015 sprema vam brojna iznenađenja – premijere više od pedeset kraft piva britanskih pivara koje će publika u Srbiji prvi put moći kušati, kulinarske specijalitete koji savršeno idu uz pivo, debate inspirisane Velikom Britanijom, praćenje utakmica Premier Lige u sportskoj atmosferi vrta Mikser Housea, kao i raznovrsni glazbeni program koji je rezerviran za sve tri večeri festivala.

mikser post 7

Dnevna cijena ulaznice 300 je dinara, a svi posjetioci festivala na ulazu dobit će brendiranu čašu za konzumaciju pića i mali vodič kroz festival. Više informacija i detalje o festivalu pročitajte na mikser.rs.

mikser 10

 

 

Foto: Facebook

Preporuka

Zatvori