Ferragosto JAM & Graffiti na Gradele zajednički party ususret ljetu

Ferragosto JAM & Graffiti na Gradele
zajednički party ususret ljetu


Ferragosto JAM & Graffiti na Gradele Block party

Prijateljski povezani festivali Ferragosto JAM i Graffiti na Gradele organiziraju 8. lipnja Block party druženje u ljetnom vrtu Vintage Industriala kao uvod u svoja nadolazeća izdanja. U planu je popodnevno crtanje grafita, zabavne nagradne igre, roštilj, DJ nastupi i večernja akustična svirka. Ulaz je slobodan.

Četvrti Block party pred zidove u dvorištu Vintage Industriala i ove godine stavlja Graffiti na Gradele tim grafitera u postavi Chez186, Sarme, Casino i Royal. Graffiti su već odavno prepoznatljiv dio identiteta kluba i dvorišta, stoga graffiteri pripremaju tematski zid prilagođen okružju u kojem se nalazi. Kulise jednog od omiljenih zagrebačkih klubova tako će postati prava galerija na otvorenom. Ujedno će to biti i sjajna prilika svim zainteresiranima da vide proces nastajanja graffita i na taj se način pripreme za punokrvno festivalsko izdanje u Bolu na Braču.

Čitav program počinje u 16h uz roštilj u vrtu i ležerni dnevni DJ program u izvedbi DJ Kune. Kroz zabavne igre poput beerponga i stolnog nogometa moći će se osvojiti nagrade – ulaznice za Ferragosto JAM na Orahovačkom jezeru te merch materijale oba festivala. Akustična svirka na rasporedu je u 21h kada se na ljetnu pozornicu penju rado viđeni Miki (Six Pack, Čovek Bez Sluha) i Sava (Čovek Bez Sluha) koji će ove godine u formi benda Čovek bez sluha nastupiti i na Ferragostu. Za afterparty zadužen je Zembo.

Block party satnica
16:00 – izrada grafita, popodnevno druženje uz roštilj i igre, DJ Kuna
21:00 – Miki (Six Pack, Čovek Bez Sluha) i Sava (Čovek Bez Sluha)
00:00 – DJ Zembo

Ferragosto JAM 12 će se održati od 1. do 5. kolovoza, Orahovačko jezero
Trenutni lineup: Goran Bare & Majke, Brkovi, Vojko V, Edo Maajka, Partibrejkers, Nered i Stoka, Nipplepeople, Letu štuke, I Bee, Minea, Ella, Kries, M.O.R.T., Porto Morto, Čovek Bez Sluha, Them Moose Rush, Ogenj, Ischariotzcky, Sfumato, Helem nejse, Mr. Lee & IvaneSky, Rezerve, Domagoj Šimek, Aklea Neon, One Step Away, Detmeć, MAR, JeboTon Ansambl, Dance Hard by DJ Kneža

Graffiti na Gradele će se održati od 25. do 27. srpnja, Bol (Brač)
Trenutni lineup: Vojko V, High5, Buntai, Oliver, Tikach, Traples, Niki Peducci, Nina Davis, Lil Cut Wrist,…

Učitati još
Zatvori