Fashion is Passion je pop up buvljak kao stvoren za subotnji provod

Fashion is Passion je pop up buvljak kao
stvoren za subotnji provod

Fashion is Passion

Nakon super uspješnog i posjećenog predbožićnog pop – upa & kratke stanke, Tavan ponovno otvara svoja vrata umjetnosti, održivoj modi, gastronomskim avanturama i neponovljivoj kreativnoj energiji.

Za početak, na Tavan nam se vraćaju neke od naših najdražih domaćih dizajnerica i umjetnica …

… kao i jedna poznata pastry chefica Martina Večerić (ovaj puta ne osobno nego u obliku cruffina iz Korice u kojoj chef-uje) …

… jedan pjenušavi cider Buzdovan u kombinaciji s ginom Luftbremzerom … … a sve to kako bismo, na jedan dan, Tavan ponovno pretvorili u jedinstveni sunčani showroom i mjesto najboljeg predljetnog shoppinga u gradu.

Pripremite se dakle za ljeto sa:

More Beachware / hrvatskim brandom mekanih, dvostranih, sofisticiranih kupaćih kostima s potpisom dizajnerica Diane Baketić i Mateje Draganić

Mica Torbica / Emilijom Beljan koja nam na Tavan donosi svoje precizno iskrojene, vješto i lijepo izdizajnirane, superkvalitetne kožne torbe, idealne za ljetne šetnje gradom.

Citoyenne K / Marijanom Kramarić koja je za showroom pripremila čarobne ljetne haljine, kombinezone, košulje, hlače i druge divote u koje smo u potpunosti zaljubljene

Marina Marinski / koja nam donosi svoju romantičnu, razigranu keramiku Marinski Heartmades, idealnu za ljetne doručke i druženja, a koju se može pronaći, osim na Tavanu ove subote, i u njujorškom
Anthropologie-u. Bravo Marina!

Little Wonder / Selmom Mravak iz Splita koja stvara čarobni hand made nakit od naoko nespojivih, jedinstvenih materijala za sve vas nevjerojatne žene koje se ne bojite biti viđene.

A kako bi vam posjet tavanskom showroomu bio još pitkiji i slađi, pobrinut će se Martina Večerić pastry chef iz Korice u obliku istovremeno slasnih & osvježavajućih cruffina, Buzdovan cider / Tomislav Veseljak s kojim u kombinaciji dolaze i proizvođači craft gina Luftbremzer Gin Destillery.

Dečki će se pobrinuti za osvježenje u obliku gin cider koktela, kreiranog netom prije Tavan pop up-a samo za ovu priliku! Tako da, imat ćete čast prvi kušati nešto sasvim novo i podržati zanimljivu suradnju dvojice craftera: Buzdovan ft. Luftbremzer!

Foto: Sanjin Kaštelan / Gagan Vishwakarma / More Beach Ware

Učitati još
Zatvori