Najslađi dječji set za plažu koji će zabaviti vašeg mališana
Najslađi dječji set za plažu koji će zabaviti vašeg mališana

Najslađi dječji set za plažu koji će
zabaviti vašeg mališana

Dječji brend Family Cloud garantirano koristi sigurne materijale i ne koristi umjetna bojila. Obiteljski posao sa sjedištem u Londonu fokusira se na Montessori metodi razvoja djece uz igru, te sigurne proizvode za hranjenje. Njihovi proizvodi su multifunkcionalni i pametnog su dizajna, a kreirani su tako da traju sezonu za sezonom. Ako ovih dana provodite puno vremena na plaži s vašim najmlađima, mi vam donosimo izdržljive, dugotrajne i eco-friendly potrepštine koje ste tražili.

Family Cloud ima set za plažu i vrt izrađen od mekanog silikona bez BPA. Set uključuje kante s ručkom, lopate i kalupe u raznim kombinacijama boja. Dovoljno je fleksibilan da stane u bilo koju putnu torbu/kovčeg, a pritom neće izgubiti svoj oblik. Dijete će tako lako kopati, grabljati, oblikovati i graditi dvorce od pijeska.

Vrijeme obroka za svako dijete mora biti posebna prilika. Pribor za jelo i podbradnjak predstavljaju jedne od osnovnih dodataka od samog rođenja djeteta. Sve popularniji su silikonski podbradnjaci, koji su veoma praktični, jer se mogu lako obrisati ili čak oprati u mašini za pranje posuđa.

Family Cloud podbradnjak iznimno je mekan i nježan za kožu. Na sebi ima duboki džep koji ulovi hranu koja bi ispala mališanu tijekom hranjenja. Da bi mališanu bilo što udobnije brine se traka za zakopčavanje podbradnjaka koja je podesiva.

Family Cloud u svojoj ponudi ima i dječje igračke koje donose trajnost i sigurnu igru u djetetovom životu. Pogodne su za razvoj motorike i kreiranje sretnih trenutaka iz djetinjstva. Na zanimljiv način potiču dječju maštu, odvlače im pažnju od digitalnih gadgeta i uče ih kako uživati u igri koju sami kreiraju. Drvo i drugi praktični izdržljivi materijali daju igračkama osjećaj topline, a za više informacija, posjetite službenu stranicu brenda.

Učitati još
Zatvori