Zagreb je dobio turističku turu inspiriranu filmom ‘Tko pjeva zlo ne misli’
Zagreb je dobio turističku turu inspiriranu filmom ‘Tko pjeva zlo ne misli’

Zagreb je dobio turističku turu inspiriranu filmom ‘Tko pjeva zlo ne misli’

Zagreb je ljeti prepun događanja za sve koji su ostali u gradu ili čekaju odlazak na godišnji odmor. Odsad je zabavna ponuda bogatija za jedno sasvim novo događanje, EvenTuru! EvenTura je spoj ture po gradu, kviza i druženja, a uključuje i doista fora nagrade. Turu organiziraju i vode Kristina Božić, turistički vodič i Anamarija Kovačić, organizatorica evenata.

Tko pjeva zlo ne misli

Kristina i Anamarija pripremaju sjajnu gradsku pustolovinu na temu legendarnog hrvatskog filma „Tko pjeva zlo ne misli”. Sigurno će se popiti koji fraklec, malo „belog ili pleševičkog“, valjda će se i zapjevati koja starozagrebačka popevka, a sve sudionike očekuje i gastro iznenađenje.

Inače, EvenTura započinje na Zrinjevcu uz piće dobrodošlice i nastavlja se na nekoliko lokacija u centru grada koje imaju posebno značenje za Zagreb, a vezane su i uz spomenuti film. U sklopu ture, organiziran je i interaktivni kviz za koji nije potrebna priprema, a najbolji osvajaju vrijedne nagrade zagrebačkih poduzetnika. Cijelo događanje završava na Gornjem gradu u legendarnoj gostioni gdje će biti dodjela nagrada i završno druženje.

Samo trajanje ture je oko dva sata. Iduća EvenTura planirana je 31. srpnja u 18 sati kod paviljona na Zrinjevcu. Cijena po osobi je 150,00 kuna u koju su uključena dva pića, jedna porcija zagrebačkog deserta te poklon za svakog sudionika. Možete se prijaviti ovdje i sve skupa popratiti na njihovom službenom Instagram profilu.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori