Eventastic Studio daje vam ideje kako sami možete organizirati proslave

Eventastic Studio daje vam ideje kako sami
možete organizirati proslave

Rođendanske proslave, baby shower, djevojačke zabave – kasno proljeće i ljeto idealni su za sve vrste slavlja. Prateći društvene mreže izloženi smo novim oblicima organiziranja zabava i na pamet nam padaju razne kreativne ideje, ali sigurno vam je barem jednom u toku organizacije palo na pamet da sve prepustite u ruke profesionalaca koji će se pobrinuti da svaki detalj bude na svome mjestu. Međutim, da biste organizirali savršenu veliku zabavu u malom, ne treba vam nužno stručna pomoć oko uređenja i zapravo sve vrlo jednostavno možete organizirati sami uz, naravno, malo volje, želje, mašte i prigodnih rekvizita.

Kako bismo vam pomogli u tome, obratili smo se curama iz Studija Eventastic. Krajem prošle godine, Iva Duduković i Dražana Paladin Pavelić otvorile su Eventastic Concept Store koji se smjestio u Obrtničkom prolazu, a u kojem možete pronaći sve detalje koji su vam potrebni za bilo koju vrstu zabave – od papirnatih čaša, tanjura, salveta, slamki, bešteka do pozivnica i raznih dekoracija brenda Meri Meri. Zajedno s njima osmislile smo kako bi jedan baby shower i proslava dječjeg rođendana mogli izgledati, a koje vrlo jednostavno možete i vi sami organizirati.

Baby shower i dječji rođendan koje možete organizirati sami

Za početak, savjetuju cure iz Eventastica, važno je osmisliti temu ili nit vodilju s obzirom na povod zabave.

Za baby shower mi smo se odlučili za limune pa su na našem slatkom stolu prevladavali nježno žuti i tirkizni tonovi. Sav asortiman koji smo pronašli u Eventastic Concept Storeu (čaše, tanjure, salvete, slamke, pozivnice, dekoracije na slamkama i lutku grlilicu) upotpunili smo lijepim detaljima koji su obogatili i zaokružili cijelu priču. Na našem stolu tako se našla bogata vaza svježeg cvijeća te kolači i torte koje ručno izrađuju cure iz CukerLaba – od oslikanih medenjaka, macarona i lizalica do torte od limuna i bazge, torte od bijele čokolade te mini Pavlovih od limuna.

Za dječji rođendan nit vodilja su nam bile pčelice pa su se tanjuri, čaše, salvete i beštek sa zlatnim detaljima savršeno uklopili.

Kupljene detalje uvijek možete personalizirati karticama na kojima će pisati imena gostiju, poklončićma za goste ili nekim interaktivnim upitnikom kojima ćete ih zabaviti, a vama će ostati kao lijepa uspomena. Pri organizaciji bilo kakve zabave, uvijek uzmite u obzir lokaciju na kojoj se ona odvija i koliko vam je prostora na raspolaganju. Ako nećete imati puno detalja, onda je bolje sve grupirati na jedno mjesto, jer ako se detalji stave po prostoru, vjerojatno će ostati neprimijećeni.

Napravite jedan mali slatki stol gdje ćete poslužiti kolače, piće i voće te ga upotpunite vazom s rezanim cvijećem. Suncokreti koje smo stavili u vazu odlično su se uklopili našu temu pčelica, a od slastica smo odabrale tortu od meda i vanilije u obliku saća, mini cupcakes i ručno izrađene medenjake i lizalice.

Kao pozadinu možete iskoristiti lijepu zidnu tapetu ili čisti zid koji ćete posebno dekorirati, a ako radite zabavu na otvorenom, onda svakako iskoristite pogled na prirodu ili grad. Na kraju vam preostaje lijepo urediti stol gdje će gosti jesti i družiti se.

U nastavku se inspirirajte našim fotografijama i uživajte u pripremi svoje velike zabave u malom!

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori