Eurovilla je u društvu brojnih zvijezda proslavila 20. rođendan
Eurovilla je u društvu brojnih zvijezda proslavila 20. rođendan

Eurovilla je u društvu brojnih zvijezda
proslavila 20. rođendan

Proslava 20 godina uspješnog rada Euroville, vodeće hrvatske agencije za poslovanje nekretninama, okupila je brojne prijatelje i poslovne partnere u klubu Mint. Pozivu na ovu veliku i važnu obljetnicu odazvali su se mnogobrojni poznati i ugledni gosti među kojima su bili Izabel Kovačić, Maja Šuput, Nenad Tatarinov, Dalibor i Jasmina Bagarić, Ana Volk, Mladen Duduković, Nikola Milojević, Joško Jeličić, Nikolina Ristović i mnogi drugi.

Uzvanici su uživali u odličnoj atmosferi i glazbi za koju su se pobrinuli Dino Purić, Mate Grgat, Nina Badrić i Saša Matić.

Eurovilla
Eurovilla
Eurovilla
Eurovilla
Eurovilla
Eurovilla

“Kada smo prije 20 godina pokretali posao, nismo mogli ni sanjati da ćemo jednoga dana slaviti okruglu godišnjicu uz toliko dragih prijatelja, partnera, klijenata i kolega. Danas je baš takav dan i zato smo presretni. Iza dva desetljeća uspješnog poslovanja uvijek stoji jako puno rada i ulaganja, ali sjajan je osjećaj znati da smo svojim radom i trudom stvorili tvrtku koja je jedan od lidera u svom segmentu poslovanja”, rekao je Sergio Serdarušić, vlasnik Euroville.

Začetnici trendova

Eurovilla je nastala 2002. godine kao mala obiteljska tvrtka u kojoj je od prvog dana fokus bio na osobnom pristupu svakom klijentu i svakoj nekretnini. Od samih početaka Eurovilla posebnu pažnju pridaje razumijevanju klijentovih potreba, a cilj je uvijek isti: uspješan pronalazak savršene nekretnine za klijenta. Ta joj je filozofija poslovanja u 20 godina donijela preko 20 000 zadovoljnih klijenata i lidersku poziciju.

Eurovilla
Eurovilla
Eurovilla
Eurovilla
Eurovilla
Eurovilla
Eurovilla

U svojih 20 godina tvrtka Eurovilla izdala je prvi oglasnik za nekretnine, napravila mnoge stambene i poslovne projekte, sudjelovala u mnogim investicijama te realizirala tisuće kupoprodaja i najmova na području Hrvatske.

Danas Eurovillin tim broji 65 stručnjaka različitih profila: od licenciranih agenata za nekretnine, stručne pravne službe, menadžera, voditelja ureda, marketinških stručnjaka, vrsnih programera do profesionalnih fotografa.

Prisutni diljem Hrvatske

Eurovilla je, osim u Zagrebu, prisutna i na obali, u Istri i Dalmaciji. Podružnice u Rovinju, Zadru i Splitu klijentima pružaju usluge jednake kvalitete i brzine kao u Zagrebu. Tim Euroville najavljuje i niz noviteta na kojima trenutno rade, a koji će dodatno unaprijediti tržište. Tako će među prvima uvesti i procese pogonjene umjetnom inteligencijom kako bi se klijentima ubrzalo i poboljšalo traženje idealne nekretnine. Osim ulaganja u tehnologije, u Eurovilli ulažu u ljude – ne samo u agente već i u pravni tim koji je ključan u uspješnom, ali često i  kompleksnom procesu kupoprodaje. Upravo na ovaj je način Eurovilla stekla  povjerenje velikog broja klijenata.

Eurovilla
Eurovilla
Eurovilla
Eurovilla
Eurovilla
Eurovilla

Dina Serdarušić, COO u Eurovilli, izjavila je: „Eurovilla sa bavi posredovanjem pri prodaji, kupnji i najmu nekretnina. Naše poslovne aktivnosti uključuju i privlačenje stranih kupaca, investitora i developera, kao i pružanje stručne podrške i savjetovanja. Temelj našeg poslovanja su know-how, iskustvo, lokalna ekspertiza i stručan tim bez kojeg ovakav uspjeh ne bi bio moguć.

Svojim klijentima pružamo personaliziranu uslugu najviše kvalitete, visoke standarde u prodaji i kupnji, kao i poslovne vrijednosti poput integriteta, stručnosti i diskretne usluge. Drago nam je da smo sve poslovne partnere i zaposlenike uspjeli okupiti u ovako velikom broju u neformalnom okružju te im na taj način zahvaliti na povjerenju i lojalnosti koju su nam ukazali.“

Za više informacija o Eurovilli, posjetite www.eurovilla.hr.

Eurovilla
Eurovilla
Eurovilla
Eurovilla
Eurovilla
Eurovilla
Eurovilla
Eurovilla
Eurovilla
Eurovilla

FOTO: PR

Učitati još
Zatvori