Najljepši blogerski dom u kojem vladaju kaktusi i knjige

Najljepši blogerski dom u kojem
vladaju kaktusi i knjige

Esteé Lalonde jedno je od najpoznatijih imena svjetske YouTube i blogerske scene iza koje se danas nalazi na stotine objavljenih videa na YouTubeu i više od milijun i dvjesto tisuća pratitelja. Početak njezine priče o uspjehu na vlogerskoj i blogerskoj sceni nalazi se u njezinoj filmskoj ljubavnoj priči. Nakon dugog i zanimljivog chata na stranici Omegle, koja je na početku 201oih, kao i mnogo drugih stvari, izgledala bitno drugačije, Esteé je upoznala Aslana. Nekoliko mjeseci i jedan road trip po Americi nakon, Kanađanka Esteé Lalonde našla se u Engleskoj.

ESTEÉ LALONDE: NAŠA OMILJENA YOUTUBE ZVIJEZDA

Kako bi ispunila svoje slobodno vrijeme, Esteé je kreirala YouTube kanal The Essie Button na kojem je na samom početku objavljivala videe o beauty temama i proizvoda, s tek nekoliko lifestyle ili modnih iznimaka. S vremenom i brojnim promjenama koje je donijelo njezino odrastanje, The Essie Button YouTube kanal postao je sve veći i sve bolji, s raznovrsnim temama koje su prelazile granice beauty i modnog svijeta i donosile njezin duhoviti i iskreni pogled na svijet.

PREDIVAN BLOGERSKI DOM

Lifestyle YouTube kanal Esteé Lalonde samo je dio velikog uspjeha Esteé Lalonde jer iza nje nalazi se bezbroj uspješnih kampanji s popularnim brendovima i zanimljivih projekata među kojima se zasigurno ističe njezina prva knjiga, Bloom. Svoju zavidnu karijeru Esteé je izgradila unutar svoja četiri zida. Svoj londonski dom Esteé je pretvorila u svoj ured, a svaka od prostorija poslužila je kao savršena pozadina njezinih videa i fotografija. Upravo smo u njezinim vlogovima, videima u kojima donosi trenutke iz svakodnevnog života, zapazili njezin predivan dom.

S početkom u skandivanskom stilu u uređenju interijera, svaka od prostorija donosi zanimljivu priču koja spaja zanimljive komade namještaje i vrckaste dekorativne detalje, neutralnu paletu s jarkim i pastelnim detaljima, police ispunjene knjigama i svaki slobodan kutak ispunjen zelenilom biljaka.

Elegantni, bezvremenski komadi namještaja, dodaci koji nose posljednje trendove iz svijeta dizajna te nekoliko upečatljivih i vrckastih detalja na policama koji savršeno prenose njezin karakter, dom Esteé Lalonde i njezine male obitelji koju čine dečko Aslan i pas Reggie je prava oaza u središtu užurbanog Londona. Od predivnog dnevnog boravka kojim vlada zelenilo bilja i nježni pastelni tonovi i bijele kuhinje s daškom retro estetike do kućnog ureda koji skriva pregršt boja i bezbroj različitih detalja na policama, u nastavku zavirite u jedan od zasigurno najljepših blogerskih domova. Esteé Lalonde i dijelove njezinog doma koji se često nađu u pozadini videa i fotografija možete pratiti na njezinom YouTube kanalu i Instagram profilu.

Učitati još
Zatvori