Eni Jurišić i Vjeko Ključarić objavili da čekaju bebu
Eni Jurišić i Vjeko Ključarić objavili da čekaju bebu

Eni Jurišić i Vjeko Ključarić
objavili da čekaju bebu

Eni Jurišić, riječka glazbenica čiji hit s Matijom Cvekom, Trebaš li me, smo slušali cijelog ljeta, objavila je da sa suprugom Vjekoslavom Ključarićem čeka dijete. Ovaj glazbeni par otkrio je i kako očekuju djevojčicu te da bi trebala stići na proljeće. Eni će tako na Dori nastupati trudna. Ako pobijedi moglo bi se dogoditi da joj se termin poklopi s nastupom na Eurosongu, javlja Gloria.

Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić izjavili su i kako se još uvijek nisu definitivno odlučili za ime, ali da imaju neke favorite. Inače, vjenčali su se 2022. godine na Krku, a Eni je oduševila odabirom vjenčanice koja je odisala retro štihom.

Vjenčanje je održano u svibnju, na otvorenom, a da su izrekli sudbonosno da, Eni i Vjeko otkrili su kada su na svojim Instagram profilima objavili bajkovite fotografije. Krk su za vjenčanje odabrali jer su upravo tamo započeli svoj zajednički život. Pripreme su trajale tek nekoliko mjesci. Prisutni su bili samo njima najdraži ljudi.

Inače, Vjekoslav je jedan od najdražih glasova emisije A strana. Njegovi energični nastupi i zarazna vibra dobro su poznati gledateljima. Podsjećamo, Eni na Dori nastupa s pjesmom Kreni dalje.

Učitati još
Zatvori