Fantastična vila u pitoresknom dijelu Istre

Fantastična vila u
pitoresknom dijelu Istre

zoe 1

Kanfanar je jedna od najpitoresknijih općina ne samo u Istri, već i u cijeloj Hrvatskoj. Područje je to prekrasne brdovite Istre s čak 22 naselja, a u jednom od njih, Ladićima, nalazi se stvarno posebna vila Zoe.

Magični Kanfanar

No da biste stekli pravi sliku mjesta gdje se ovo divno zdanje nalazi, donosimo nekoliko bitnih informacija o Kanfanaru.  Bogato i drevno je to područje, naseljeno već u prapovijesti, u rimsko doba i u srednjem vijeku. Kanfanar se prvi put spominje u 11. stoljeću, u srednjovjekovno doba. Područje je to bogato kulturom, prekrasnom srednjovjekovnom arhitekturom, no i prirodnim ljepotama. Ljeta u Kanfanaru su topla, vedra i sunčana, s povremenim maestralom. Ovakva klima čini ovu lokaciju idealnom za opuštajući boravak.

zoe 2

zoe 3

Vila Zoe

Kamena vila Zoe smještena je u Ladićima, samo 16 kilometara od Rovinja, 44 kilometara od Opatije i 46 kilometara od Portoroža, bitna informacija ako vam izlet pada na pamet… Kamena, elegantna, rustikalna vila ima veliki bazen koji ne samo da je odličan ljetni osvježavajući dodatak objektu, već je i sastavni dio prekrasnog pogleda koji seže s prve etaže vile.

zoe 4

zoe 5

Šarmantni detalji

Svaki detalj okoliša vile i interijera uređen je s velikom pažnjom i brigom o tim šarmantnim momentima. Oni ovakav prostor čine iznimno toplim i privlačnim.

Antikni globus u dnevnom boravku, nacijepana drva u kaminu, šarmantan kameni reljef u kuhinji, sat na terasi, kutak za čitanje i odmor u predsoblju ili spavaćoj sobi samo su neki od tih momenata koji ovu vilu čine iznimnom i posebnom.

zoe 7

zoe 9

Ako ste razmišljali i elegantnijem i mirnijem odmoru, a opet s atraktivnim lokacijama nadohvat ruke, posjetite istra.hr za provjeru dostupnosti ove vile.

zoe 10

zoe 11

zoe 12

zoe 13

zoe 14

zoe 15

zoe 16

zoe 17

zoe 18

zoe 19

zoe 20

zoe 6

zoe 21

Foto: Rajan Milošević, Level 52
Arhitektura&dizajn interijera: Boris Ružić

Učitati još
Zatvori