Upoznajte Electrolux sušilice za rublje

Upoznajte Electrolux sušilice za rublje

Electrolux susilica za rublje3

Ako volite svoju odjeću, sušite ju u Electrolux sušilicama rublja. Electrolux sušilice rublja ne štede samo vaše vrijeme, već dokazano njeguju odjeću. Electrolux nudi najbolju tehnologiju u sušilicama rublja, s kojima možete tretirati cijelu svoju garderobu, čak i osjetljivu odjeću. S ovim sušilicama rublja sva će odjeća biti savršeno njegovana, a jedan od bitnih razloga tome je toplinska pumpa.

Zašto Electrolux sušilica rublja s toplinskom pumpom?

Toplinske pumpe koriste se u profesionalnim praonicama rublja, a sada su dostupne i u kućanstvu. Napredna tehnologija sušenja s toplinskom pumpom omogućava korištenje niže temperature sušenja, što je nježnije prema odjeći, a pri tome štedi energiju. Zbog niže temperature sušenja, sušilica s toplinskom pumpom može sušiti i najosjetljivije tkanine, poput vune i svile. Zahvaljujući toplinskoj pumpi, uštede energije su znatne, što znači da će kućanstva s ovakvom sušilicom imati manje račune.

Electrolux susilica za rublje2

Electrolux PerfectCare® sušilice – čuvari vunenih pulovera i funkcionalne odjeće

Electrolux garantira da s njihovim programima po mjeri možete staviti bilo što u sušilicu rublja, bez brige. Samo sustav DelicateCare® u PerfectCare® sušilicama rublja nudi programe po mjeri za sve vrste materijala, zbog čega postiže izvrsne rezultate i istovremeno štiti odjeću od štete bilo da se radi o sportskoj funkcionalnoj odjeći, vuni ili svili. Možete sušiti odjeću koja se pere isključivo na ruke s punim povjerenjem. Patentirani ciklusi sušenja imaju posebne pokrete bubnja koji sprječavaju da se osjetljivi materijali skupe u sušenju ili da se tkanina uništi.

Tehnologija optimizira brzinu i rotaciju bubnja za potrebe tkanina, usto štiti i odjeću od gužvanja jer se smjer rotacije bubnja redovito mijenja. Ako vam i to nije dovoljna garancija, Electrolux patentirani program za vunu dolazi sa certifikatom Woolmark Blue, što znaci da suši iznimno nježno i garantira da nema rizika od skupljanja odjeće u usporedbi sa sušenjem vune na ravnoj površini.

Electrolux susilica za rublje4

Što je s garancijom?

Kupnjom Electrolux sušilica rublja s toplinskom pumpom do 15.12.2017. svaki kupac uz registraciju dobiva 5 godina garancije. Određeni modeli sušilica rublja koriste napredni inverter motor koji nema četkice, tih je, snažan i dugotrajan. Za ovaj motor Electrolux pruža produljenu garanciju od 10 godina na inverter motor.

Osvojite vrijednu nagradu uz kupnju Electrolux sušilice

Electrolux vam ove sezone omogućava da ‘zaronite’ u nagrade – kupnjom njegovih sušilica rublja s toplinskom pumpom, na poklon dobivate darovnu karticu Termi Čatež u vrijednosti od 30 EUR. Promocija vrijedi za sljedeće Electrolux modele: EDH3674PW3, EDH3887GDE, EDH3488GOW, EDH3488GDE, EDH3498RDE, EDH3897SDE, EW7H437P, EW8H458B, EW8H358S, EW9H378S, EW8H259S i traje sve do 28. veljače 2018.

Electrolux

Kako točno do poklon bona Termi Čatež vrijednog 30 eura?

  • U razdoblju trajanja promocije kupite jedan od dolje navedenih modela Electrolux sušilica s toplinskom pumpom i sačuvajte dokaz o kupnji.
  • Prijavite svoju kupnju na electrolux.hr prilažući sliku dokaza o kupnji (račun) te sliku natpisne pločice sušilice rublja.
  • Ako su svi navedeni uvjeti zadovoljeni i podaci ispravno upisani, na vašu kućnu adresu stići će poklon bon Terme Čatež u vrijednosti od 30 EUR .

 

Foto: Electrolux

Učitati još
Zatvori