Vaša odjeća bit će mirisnija nego ikad prije uz ove proizvode

Vaša odjeća bit će mirisnija nego
ikad prije uz ove proizvode

Inspiriran tradicijom Provanse i ritualima održavanja čistoće doma i rublja, Durance je kreirao proizvode koji su iznimno nježni za rublje i ostavljaju ga mirisnim uz pomoć čistih eteričnih ulja u svojoj formuli. Iz poštovanja prema prirodi, njihovi deterdženti sadrže više od 90 posto prirodnih sastojaka koje između ostaloga čine prirodni enzimi koji su vrlo djelotvorni u borbi protiv mrlja. Uz to, ovi deterdženti ne sadrže fosfate, ali u njihovoj formuli se nalaze sastojci koji štite vlakna od oštećenja. Durance proizvodi za rublje uključuju i omekšivače te vode za glačanje. Ovi proizvodi sadrže čak i više od 95 posto prirodnih sastojaka. Mirisi su kreirani u Durance Biblioteci mirisa u Grasseu, a oni rublju daju jednu delikatnu notu.

Mirisi koji traju

Deterdženti, omekšivači i vode za glačanje dostupni su s mirisom lipe, pamuka i lavande. Omekšivači dolaze u pakiranjima od jedne litre, a to je dostatna količina proizvoda za čak 33 pranja jer se koristi kao koncentrat. Uz to, imaju Ecocert – certifikat koji potvrđuje to da proizvod zadovoljava postavljene standarde za prirodnu i ekološku kozmetiku. Ovi Durance proizvodi za rublje kreirani su na bazi eteričnih ulja. Miris procvjetale lipe kroz cijelu godinu će vas podsjećati na prve tople i proljetne dane, dok će vas nježan i puderast miris pamuka vratiti u djetinjstvo, a svježa lavanda umiriti i misli vam odvesti u morske krajeve. Nakon korištenja Durance omekšivača, rublje je jako mekano, a mogu ga koristiti i alergičari te oni s jako osjetljivom kožom. Međutim, ne preporučuje se korištenje tijekom pranja odjeće u perilici pri visokim temperaturama. U nastavku možete vidjeti uz koje Durance proizvode će vaša odjeća biti mirisnija nego ikad prije.

Durance deterdženti za pranje rublja

Durance deterdžent za rublje – lavanda
Durance deterdžent za rublje – lipa
Durance deterdžent za rublje – pamuk

Durance omekšivači za rublje

Durance omekšivač za rublje – lipa
Durance omekšivač za rublje – lavanda
Durance omekšivač za rublje – pamuk

Durance vode za glačanje

Durance voda za glačanje – pamuk
Durance voda za glačanje – lavanda
Durance voda za glačanje – lipa

Upute za upotrebu

Za strojno pranje rublja potrebno je 80 ml deterdženta, odnosno 1/3 čaše, i 30 ml omekšivača, odnosno 1/8 čaše, za četiri do pet kilograma rublja. Dok je za ručno pranje potrebno 50 ml ili 1/5 šalice deterdženta i 15 ml omekšivača na 10 litara vode. Nakon što ste oprali i osušili odjeću, na nju raspršite vodu za glačanje kako bi brže i lakše obavili posao i uživali u mirisnoj odjeći dulje vremena.

Durance proizvode možete kupiti putem njihovog web shopa.

Foto: Durance

Učitati još
Zatvori