DS Automobiles – brend krojen po mjeri suvremene žene
DS Automobiles – brend krojen po mjeri suvremene žene

DS Automobiles – brend krojen
po mjeri suvremene žene

DS Automobiles je automobilski brend premium klase koji utjelovljuje znanje i umijeće francuskog luksuza. Ovaj know-how je rezultat stručnosti i vještina naslijeđenih od obrtnika koji su iz generacije u generaciju težili ka izvrsnosti. Što se tiče luksuza, on je nedvojbeno područje izričaja brenda, poput svjetskih poznatih imena francuske industrije luksuza. Francuski dodir donosi tu umjetnost življenja koju DS čini jedinstvenim u načinu na koji odbacuje konvencionalno u potrazi za užitkom u životu. DS Automobiles je brend koji je osnovan 2014. godine, a vođen je duhom avangarde i ima za cilj utjeloviti francusko znanje i umijeće luksuznog oblikovanja automobila.

Vrijednost brenda DS Automobiles

Povijest DS brenda zaista je duga i izrazito bitan dio samog brenda. Sama povijest seže još u 1955. godinu u grad Pariz, koji se danas ističe kao jedan od identiteta brenda. Naime, Pariz je kolijevka svih modela DS Automobiles, prijestolnica luksuza, mode i elegancije. Uz Pariz, identitet brenda čine i logotip DS u obliku monograma koji povezuje brend DS sa svijetom starih zanata i luksuznih brendova. Prednja maska DS Wings, ujedno je prepoznatljivo obilježje vozila DS koje ističe snagu brenda, a uz njega se ističe i monogram DS koji je obrađen poput komada nakita i simbol je elegancije i izvrsnosti.

Nedvojbeno je da DS brend karekterizira izvrsnost koja se očituje i u najsitnijim detaljima poput prošiva točkastog boda ili ukrasnih elemenara iz svijeta urarstva. Osim toga atraktivan svjetlosni potpis predstavlja kombinaciju tehnoloških postignuća i apsolutne profinjenosti. Jednostavno rečeno DS Automobiles odlika u znanja i umijeća francuskog luksuza.

Privilegirano iskustvo kupaca

Poveznica brenda s luksuznim sektorom ne odražava se samo u znanju i iskustvu naslijeđenom od nekoliko generacija vrhunskih obrtnika već i u iskustvu sličnom onom u svijetu luksuza.

Kada kupci u potrazi za osobnim izričajem izaberu vozilo iz game DS Automobiles, to nije samo zbog njegovog izvanrednog stila ili iznimne profinjenosti već i zbog toga što kroz tehnologiju imaju pristup savršenoj ravnoteži između dinamičnosti i udobnosti. Vozila DS Automobiles posebno su osmišljena za tehnološki osviještene kupce koji žele izraziti svoju osobnost, individualizam i avangardni stil. Ona su avangardnog dizajna, luksuzna i iznimno udobna. DS Automobiles na svojim modelima spaja prepoznatljiv dizajn i tehnologiju, udobnost i dinamičnost, plemenite materijale i profinjenost. Naglasak je stavljen na karizmatičan dizajn, ručno izvezene detalje, obradu metala, vrhunsku kožu, ugrađeno drago kamenje kao i vrhunsku tehnologiju.

Održiva proizvodnja i pozitivan učinak na okoliš

Od svog nastanka, DS Automobiles je transformirao električnu energiju u performanse, adrenalin i ljepotu. Bilo da se radi o 100% električnim ili plug-in hibridnim vozilima, mobilnost E-Tense nudi vrhunski užitak u vožnji: bez vibracija, iznimno ubrzanje uz maksimalnu učinkovitost zahvaljujući regenerativnoj energiji i neograničenom pristupu gradskim središtima. Uz performanse kao naslijeđe, električni modeli neupitno otvaraju nove horizonte. Kao dvostruki prvak u Formuli E (2019. i 2020.), brend je elektrificirao cijelu gamu i tako zauzeo vodeći položaj u području električne mobilnosti. Pod oznakom E-TENSE sada nudi 100% električna i plug-in hibridna vozila snage do 360 KS te s pogonom na sva četiri kotača.

Gdje i kada ćemo moći posjetiti DS Store?

Arhitektonski koncept DS STORE omogućuje neposrednu i jasnu identifikaciju svijeta brenda DS Automobiles, jedinog brenda rođenog u Parizu koja nosi vrijednosti izvrsnosti te znanja i umijeća francuskog luksuza. Koncept DS STORE kupcima pruža ekskluzivno iskustvo i ugođaj kupnje kakvo do sada nisu imali prilike iskusiti prilikom kupovine vozila. DS STORE nalazi se u Zagrebu, na adresi Kovinska 22. Otvorenje je predviđeno u listopadu 2022. U njemu će biti izloženi DS 3, DS 7 i DS 4.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori