Rijekom smo provozale DS 4 Cross koji nas je apsolutno oduševio
Rijekom smo provozale DS 4 Cross koji nas je apsolutno oduševio

Rijekom smo provozale DS 4 Cross koji
nas je apsolutno oduševio

Jesen nam je službeno stigla i Zagreb preplavila kišom i tmurnim vremenom. No, unatoč kišnom i tmurnom vremenu Journal tim se prvom prilikom zaputio u sunčani Rovinj i to na Weekend Media festival. Rovinj se u tri dana transformirao u središte stručnjaka i kreativaca koji su s nama podijelili naučena znanja i vještine uz pokoju inspirativnu, poticajnu i mudru izreku. Weekend Media festival bio je idealan povod da se naš Journal tim na trenutak makne iz Zagreba i zaputi u ovaj istarski dragulj turizma. Prije samog dolaska u Rovinj zaputile smo se u predivnu Rijeku. Naš siguran polazak i dolazak bio je moguć uz DS 4 Cross.

Na našoj avanturi u Istri i Kvarneru imale smo priliku provozati novi DS 4 Cross. Naime, novi DS 4 Cross dolazi s hibridnim, dizelskim i benzinskim motorima nove generacije. Mi smo imale priliku isprobati dizel model i ostale oduševljene.

Pametne značajke

Jedna od glavnih značajki automobila koja nas je oduševila je DS Smart Touch. Savršeno smješten blizu vaše ruke, ovaj zaslon osjetljiv je na dodir i omogućuje vam da pristupite šest najčešćih potreba uz najveću pogodnost i brzinu. Primjerice, možete nazvati svog partnera ili reći satelitskoj navigaciji da vas vodi do vaše kućne adrese jednim jednostavnim potezom prsta. Osim DS Smart Toucha, oduševio nas je DS Iris System koji kombinira značajke osobnog asistenta. Točnije koristi sučelje osjetljivo na dodir kao i prepoznavanje glasa što znači da sustav radi što želite, kada želite.

Uz navedene pametne značajke Journal tim je najviše oduševila Proximity Keyless Entry & Start značajka. Ova pametna značajka prepoznaje ključ automobila na 1,5 metara te vam automatski otključava vrata. Automatska značajka otključavanja vrata odlična je u svim aspektima života. Pogotovo kada ste u žurbi.

Udobnost pri vožnji

Unutrašnjost DS 4 Cross modela karakterizira grijanje i hlađenje sjedala, ali ono što je nas apsolutno oduševilo je masaža sjedala. Masažu možete prilagoditi vlastitim potrebama i željama, a ona vam garantira najudobniju vožnju. Unutrašnji interijer tamno je smeđe boje, naziva Criollo Brown Opera. Osim divnih kožnih sjedala, tamnosmeđa boja izvrsno komplimentira bakrenu, Copper Gold boju eksterijera.

Malo je reći da je naše putovanje bilo i više nego uspješno, za sigurni dolazak i povratak kući pobrinuo se DS 4 Cross s kojim je vožnja bila iznimno ugodna.

Sve o novom DS 4 Cross modelu kojeg smo imale priliku isprobati saznajte ovdje.

Foto: Tanja Kanazir

Učitati još
Zatvori