Zara Home ima sjajne igračke u koje će se vaša djeca zaljubiti
Zara Home ima sjajne igračke u koje će se vaša djeca zaljubiti

Zara Home ima sjajne igračke u koje će
se vaša djeca zaljubiti

Kada govorimo o dječjim igračkama, postoje razne kategorije, od onih koje služe isključivo za zabavu do igračaka koje potiču kreativnost i utječu na kognitivan razvoj vaše djece. Naravno, kako ćete kao roditelji puno puta popustiti pod naletom trenda i kupiti djetetu omiljenu igračku koja neće imati nikakvu svrhu. No, potreban je balans. Gomilati plastične igračke koje djeci u vrlo kratkom periodu dosade nema smisla. Potrebno je uložiti u manje igračaka, ali da su kvalitetnije i imaju određenu svrhu. Zara Home nova kolekcija igračaka ispunjava sve te uvjete.

Drvene igračke zbog kojih će vaša djeca biti kreativna

Riječ je od drvenim igračkama koje imaju razne funkcije. Djeca ih mogu slagati, učiti raditi pravilne oblike i doživljavati prostor na ispravan način. Osim toga, ove igračke jako lijepo izgledaju i uklopit će se u svaku dječju sobu. Možemo ih podijeliti na uzraste, pa su ove jednostavnije namijenjene isključivo bebama koje tek uče percipirati prostor, dok bismo kuhinju i mašinu preporučili za stariju djecu.

Kuhinja koju biste i sami poželjeli

Drvena kuhinja izgleda spektakularno. Naime, kada bismo renovirali stan i sami bismo željeli takvu kuhinju. Ovo je igračka koja je namijenjena starijoj djeci, a upravo preko nje mogu se razviti brojne kreativne sposobnosti. Kuhinja nudi razne mogućnosti i djeci sigurno neće nedostajati mašte i kreativnosti, niti će im brzo dosaditi. Veliki blender nas je također oduševio, a pastelne nijanse su naprosto neodoljive.

No, to nije sve. Možete kupiti i perilicu za pranje rublja napravljenu od drveta. Sve igračke su napravljene od drveta i kao takve imaju dodatnu vrijednost. Preporuka je koristiti što manje plastike u svakom smislu, a osobito kada su u pitanju djeca. Da biste ih potaknuli na kreativnost i pomogli im da razvijaju koncentraciju potrebno je uložiti u prave igračke koje će ih oduševiti. Ova kolekcija je upravo to, genijalne igračke za sve uzraste.

Foto: Zara Home

Učitati još
Zatvori