Dobra ideja za ‘date’

Polako se bliži još jedna sezona DriveIN kina koje će na zagrebačku Kockicu donijeti zabavu za sve filmoljupce 11., 12., 18. i 19. travnja, ali i romantiku za sve koji žele osmisliti odličan ‘date’. Već dobro poznata atmosfera u kojoj filmove gledate udobno smješteni u svoje limene ljubimce ponovno će, nadamo se, biti dobar razlog da se dovezete na Prisavlje! Ovo događanje, u organizaciji Hrvatske Studentske Asocijacije, funkcionira na jednostavan način – sjednite u automobil, sakupite svoje prijatelje i sparkirajte se na Kockici.

drive-in kino

Tamo će vas dočekati dobro uigrana ekipa Studija smijeha koja će vas nasmijavati do suza dok čekate da počne film, moći ćete sudjelovati u Playstation turniru, a u pripremi su i posebne igrice za parove! Naravno, gledanje filmova ne ide bez kokica, tako da vas na Kockici očekuje i bogata ponuda grickalica i pića.

Ulaz je, kao i svake godine, besplatan, a ukoliko ne dolazite automobilom, dovoljna će biti i udobna dekica. Raspored filmova je sljedeći: 11. travnja “Dallas Buyers Club”, 12. travnja “Sonja i Bik”, 18. travnja “Divergent” i 19. travnja “Free Birds”. Sve dodatne informacije potražite ovdje.

0