Krafna i kava u jednom? Može!

kava-krafna-1

U doba digitalnih medija i društvenih mreža gdje se vijesti šire brzinom munje, kako bi privukli što više gostiju, brojni kafići i restorani smišljaju novosti s kojima bi lakše mogli proširiti vijest o sebi. Poput kave u kornetu od sladoleda ili raznih ludih izazova.

Krafna i kava u jednom

Australska pekarnica Kenilworth Bakery nedavno je gostima ponudila izazov u kojemu su za nagradu morali pojesti američku krafnu težine 1kg. A ovih je dana lansirala novi proizvod, takozvani doughnut coffee cup koji kombinira dva omiljena okusa, kavu i krafnu. Naime, napravljeno udubljenje u krafni koristi se kao “šalica” za manju dozu kave. Krafna je uz to punjena Nutellom, uvaljana u šećer i cimet te se naposljetku u nju ulijeva doza kafeina s malo mlijeka.

kava-krafna-2

Za sve koji nisu strastveni ljubitelji kave, pekarnica je osmislila krafnu u kombinaciji s vrućom čokoladom. U svojoj su namjeri, naravno, uspjeli jer u trenu se vijest o njima proširila društvenim mrežama, a horda ljubitelja novih kombinacija krenula isprobati kako doughnut coffee cup u stvarnosti uopće može funkcionirati. Nama je Australija ipak daleko, no ova nova kreacija svakako zvuči zanimljivo.

Foto: Kenilworth Bakery

0